Neslihannt Kızlar ateş ölçer alacağım standart dijital mi daha kullanışlı olur uzaktan temassız ölçerler mi kullanan varsa tavsiyelere ihtiyacım var
Rabiaa59 Neslihannt Ben Medisana aldım hem temazsız alından ölçüyor, hem aparatı var kulaktan ölçüyor 🌸
Lovebaby123 Neslihannt uzaktan temassız aldım bende Acura marka indirime girdiğinde bayağı uygun a geliyor . Trendyol,hepsiburada,gitttigidiyor,n11 sitelerinde indirim Li halini takip edebilirsiniz . Gayet kullanışlı bi atesölçer.
duygusm Neslihannt İkisini de tavsiye eden var. Yakın bir arkadaşım temassızdan çok memnun. Hem çocuk uyurken de ölçülebilmesi hem de banyo suyu, mama sıcaklığını ölçebilmesi bana da çok kullanışlı geldi.
Ebru-isil Ben alından temassız ölçer aldım Motorola marka su ve mama ısısı da ölçüyor.Ebe yengem var normal olanlar bebekte makattan doğru sonuç verir ama zor olur temassız daha kullanışlı olur demişti.
Tukec Neslihannt Ben motorola temazsız ateş ölçer ve omron koltuk altı ölçer aldım. Temazsızdan çok çok memnunum. Suyu ve mamayı ısısına da ölçebiliyor aynı zamanda.
Neslihannt Bana da uzaktan ölçer daha cazip geliyor bebeği rahatsız etmeden ölçebiliriz uzaktan ölçer alayım iyisi