Deryannc 40+3 haftalık hamileyim kızlar ne sancı var ne bişey doktor vajinal muayene yaptı acıklık yok dedi cumartesi gününe kadar gelişme olmazsa sezeryan dedi. Tavsiye öneri püf noktası neyiniz varsa yazar mısınz. Sezeryan doğumdan çok korkuyorum.
Cgclskn Deryannc Ben de aynı durumdayım 40+3 normal doğum yapmayi cok istiyorum. Biz de pazartesine kadar bekliyoruz. Sonra suni sancı verecekler sonrasında sezaryen sanırım 🥺
Deryannc Mmucizem hurma yiyorum arada ama midemde aşırı yanma yapıyor diye çok sık yemiyorum 2 gün dayanıp yiyeyim bari
Myisland Merdven in çıkma Duş Ilişki Squat ve bazı hareketler. Hurma Ada çayı Ananas Ahududu yaprağı çayı diyorlar.
Cgclskn Deryannc Hiç birsey yok 😂 Dogum pozisyonunda bile değil dedi doktorumuz kasılmaların başlasa girer dedi ama ben de hiç birsey yok😢
Deryannc Cgclskn doğmadan basladılar dünyaya bas kaldırmaya minikler isimiz var bunlarla 💕❤️ benim doğum kanalına girmiş ama açılma yok hersey normal tek sıkıntı açılma olmaması
Cgclskn Deryannc Suni sancı verseler açılma olmaz mi acaba doktorunuz direkt sezaryene mi almak istiyor
Cgclskn Deryannc Ben de bugün muayeneye gittim beni pazar akşamı yatırıp şunu sancı verecekler pazartesi sabaha kadar açılmam beklenecek eğer bebeğin kalp atışları düşerse sezaryene alacaklar.
Deryannc Cgclskn bende beklemek istiyorum dedim doktor a bu gün nst güzel tamam bekleyelim dedi yarınki sonuca göre. İnsallah güzel şeyler olur bizim için