Fatma09 Haftada kabızlık yaşayanlar var mı bu haftalarda mı oluyor acaba bu haftaya kadar böyle bi sorunum yoktu 1 haftadır devam ediyor lifli şeyler yediğim halde önerisi olan var mı kullanılabilen ilaç var mı gebelikte 🤔😕
Tuba_ Fatma09 ayy bende o haftalarda neler cektim neler 🙈🙈 benim önerim aç karnıma 4 adet kayısı yedikten sonra üstüne sıcak su iç ben öyle yaptım rahatladım ilaç kullanmadım 🤗
Ehnr Fatma09 bende 7 haftaya girdim bugün afedersin oram kanadı o derece oldum kayısı falan aldım bakalım bide zeytinyağı bı kaşık sabah için diyorlar canım haberin olsun
SeHer1909 Ben güne üç adet kuru kayısı çayla başlıyorum hem ılık çay kayısıyı içerde yumuşatır hem de kayısı zaten meşhur. Portakal suyu da aç karna içebilirsen ya da kahvaltıyla beraber muthiş oluyor
Fatma09 Tuba_ doktorda incir ye dedi zeytinyağına incir batırıp yedim aç karnına bakalım inşallah bi düzelme olur 🙁
Fatma09 Ehnr zeytinyağı iç dediler ama içemiyorum midemi çok bulandırıyo 😕 incir kayısı yiyorum yoğurt yiyorum bakalım bi değişiklik olcak mı