mmylmz valla lili kukı tiki miki isimlerinden daha kulağa hoş geliyor ama bende beğenemedim. yanı anlamları ne bılemıyorum tabı. içinize ne siniyorsa onu koyun bence
edatmr edatmr bilmiyorum ben biraz klasik isimleri seviyorum bu yeni jenerasyon isimlere alışamadım heralde. Ama biri olacaksa yüsra👍 hüdanın başka anlamı vardır ama öncelikle Allah diye geliyor akla. Buğlem ve bukrede sesleniş olarak 🙄
Mavi87 Prenss123 canım bu isim olayı biraz insanda ne çağrıştırdığına da bağlı. Bende güzel hisler uyandırmadı, belki anlamlarını bilsem, yada okunuşu daha kolay olsa severdim. Ama sen sevdiysen en önemli o elbette.. 🌸
Prenss123 Mavi87 yüsra her işte kolaylık var anlamında Bükre sabah vakti anlamında Buğlem cenneti müjdeleyen melek Hüda dogru yol ve dogru yolu gösteren kişi anlamında
Didi6 Prenss123 Bükre ve Yüsra güzel. Hüda güzel ama Allah demek aynı zamanda. Bu ismi koymak doğru olur mu bilmiyorum. Bilen birine sor canım veya Diyanet'e telefon aç. Buğlem cenneti müjdeleyen melek değil. Internet ortamında türemiş bi isim. Güvenilir bir kaynakta geçmiyor yani. http://bebegimeisim.blogspot.com/2017/12/buglem-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
zeynepdemirtaserol Prenss123 sadece anlamı güzel isimlere bakmanız sizin tercihiniz burada bir anket yapmışsınız eleştiriye açık olmanız gerekir. Herkes her ismi beğenmiyor sonuçta 😅
SekerMerve Benim de oğlum olcak allahın izniyle ama daha isim bulamadık eşim eski türk ismi istiyor bn de beğenmiyorum son olarak buğra kağana karar verdik bakalım kaç kere değişecek fikrimiz
zeynepdemirtaserol Prenss123 sizin bebeğiniz en güzel ismi ona siz verirsiniz ama tavsiyem söylenmesi zor akılda kalmayacak isimler yerine klasik isimler tercih edebilirsiniz😇 Ben kızım olursa Elif Yade koyacaktım çok istemiştim ama nasip olmadı bebeğim erkek. Hala isim bulamadım 🤷🏻♀️