busepp 37 haftalık hamileyim dünden beri boğazım aşırı ağrıyor ve hapşırıyorum halim hic yok nane limon ıhlamur ballı tarçınlı süt jer şeyi içtim ama geçmedi ne yapmam lazım
reyhantemel busepp bende aynı dertten muzdaribim acile gittim ağrı kesici serum verip gönderdiler faydasını göremedim bile. Bol c vitamini tüket canım Allah şifa versin
tugbamehmet busepp ya bende aynı durumdayım 36 haftalık hamileyim bu Zamana kadar hiç hasta olmadım şimdi çok kötü bogazım ağrıyor hastaneye de gitmek istemiyorum inşallah hemen atlatırız 😢😢😢
aysenur4 busepp aynı dertten muzdaribim ve pazartesi doğumum war 37.4üm bende öksürük bogaz agrısı yutkunurken agrı hepsi bi arada naneli limon falan tükettim bi kaç kere ama bugun o uukardaki arkadasın dediğini bi. yapıyım karabiberli tarhana corbası yiyelimdr iyi gelir inşallah limonda sık
rabnaz6822 busepp turşu suyu çok içtim , sirkeyi suyla karıştırıp sürekli gargara yaptım(boğaz yanmasına çok iyi geliyo ) ve sürekli portakal ,limon yedim🥰zencefil , limon,bal yapıp içtim sadece 1 günde iyileştim 🤷♀️😇🔥
2cocukluhayatadogru Bol karabiberli tarhana içip, boğazınızı sarın, bir de tavuk suyuna çorba yine karabiberli👍🏻
busepp tugbamehmet bende öyle gitmeyim dedim önce boğaz ağlısıyla başladı sonra burun tıkanıklığı ve hapşırma başladı bi de acayip şekilde terliyorum doktora bugun mecbur gidicem 😭
tugbamehmet busepp bende de var hapşırma burun akıntısı falan bir kaç güne geçmezse mecburen bende gitcem sana da geçmiş olsun canım 😨
rabnaz6822 busepp bende instagramdan aldım el yapımı elma sirkesi Sabah kalkınca aç karnına az suyla karıştırıp İçiyorum (bunu her sabah yapıyorum) hastaykende hazır üzüm sirkesini suyla karıştırıp gargara yaptım ama elmaylada olur 🤷♀️
derinseda busepp bende 34 haftalığım 3 gündür boğaz yanması öksürük var yutkunurkende ağrı var ıhlamur içmek dşnda bşey yapamadım geçmiyo çalışıyorumda bi yol bulursanız banada yazın :(