Gizem_gull- Merhaba kızlar Dalinin granül sabunlu sıvı deterjanını kullanan var mı ? ben kullandım yumuşatıcı olarakta dalin düş bahçesi koydum ama yine de çok ağır bir kokusu var sizde de böyle bişey oldu mu ?
Dkktlbsra Gizem_gull- duru granül aldım kokusu ağır değil yumuşatıcı gerek duymadım ikisi ağır olabilir diye. Deterjanın sanki bebek kokusu var benim çok hoşuma gitti
KubrAbdullahh Gizem_gull- ben geanül sabununu dalinin lavantalı olanını aldm yumuşatıcısınıda bahar ninnisi aldım benimkiler çok güzel kokuyor sanki bebek var gibi koktu ev ama çok fazla atmayın az atmanız yeterli oluyor
Gizem_gull- Ilknur_degrrli1 kıyafetler normal güzel kokuyor ama battaniye ve çarşafların da inanılmaz bi ağır koku var
Rumis Ilknur_degrrli1 Bende öyle biliyorum çoğu insan da onu kullanıyor malesef eşim de yılların markasi ne olacak diyor ama için ısınmıyor daline hiç bir türlü duru granül sabun aldım bende
SenaDerin Civil’in internet sitesinden unibaby’nin temizlik setini sipariş verdim bende , çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı 50 tlye geliyo
Ilknur_degrrli1 Rumis dalin kokusu hatika ama zararli valla bende roxy diye bu toz deterjan aldm guzele benzior koku falan birakmadi bakalim
CANSSS588 KOKULU OLAN HER MADDE AŞIRI KİMYASSAL GELİYOR BANA BENCE EN İYİSİ TOZ DALAN VEYA DURU GRANÜL SABUN. İLLA SIVI DERSENİZ BORON SİVİDA KULLANMADM AMA GÜZELE BENZİYOR :)
Rumis CANSSS588 Bende duru granül aldım canim onda da malesef %2 de olsa parfüm var ama bir zararı olmaz inşallah 😊
Mrscan Gizem_gull- kokan deterjanları kullanmayın bence kimyasal oluyor. Deterjan olarak dalan zeytinyagli sabun tozu aldim. Yumuşatıcıyi da kendim yapicam sirke su ve sevdiğiniz bi kokunun yağıyla karistiriyorsunuz. Deneyebilirsiniz sizde
Sunshine1 Siveno Sıvı deterjan aldım yumuşatıcı almadım . Çok belli belirsiz bebek kokusu gibi kokusu var sanki bebek kullanmış gibi ben beğendim içeriği güzel 🙏🏻
sidikacansu Ben Dalinin doğal sabun bazlı sıvı deterjanını kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım hatta denememden memnun kaldım diye gittim daliin diğer ürünlerini de aldım. Bitkisel içerikli ve hipoalerjenik özellikli zaten dedğim deterjan
Gizem_gull- sidikacansu benimde kullandığım o zaten düş bahçesi diye yumuşatıcısınla birlikte kullandım naftalin gibi ağır bi koku oluştu kıyafetler güzel kokuyor ama battaniyeler çarşaflar falan ağır kokuyor