Sekuhan Ege isminde oğlu olanlar veya Ege Mert olan bebeğiniz yada çocuğunuz cevresinizde bu isimlerde cocuklar olanlar var mı acaba bu isimdeki cocuklarin karakterleri nasil. Birde sadece "EGE" mi yoksa "EGE MERT" mi?
Manyakcadl Sekuhan esimin yegenin asi Ege, yakisikli saygili efendi bir cocuk kucukluginden beri de uysaldi.. simdi de gemi muhendisigini kazandi🤩
Busra_zeynep54 Sekuhan oglumun adi ahmet ege ❤ o kadar sessiz sakin akılli bir cocuktu ki bebekliginden başlayip şuan anasinifina gidiyor söz dinler uysaldir arkadas canlisidir tek kotu huyu cok yuksek sesle konuşması tek şikayetim diyebilirim 😂 bide sey beni cok rahatsiz ediyor arkdas canlisi olmasi cok guzl birşey ama kendini hice sayabiliyo yani bazi durumlarda karsi taraf uzulmesin cani yanmasin diye kendini bilincli savunmuyo
nuraysenur Ege adında hem benim hem eşimin yiğeni var. Biri 8 , diğeri 12 yaşında. Çok zekiler ama müthiş başına buyruk ve söz dinlemiyorlar acayip yaramazlar. Kimi görsem Ege lerin öyle olduğunu söylüyor.