Aheahe Kizlar bizede dua edermisiniz 11+6 gunluk gebeyim bugum kontrolum var ve melegim bna tutunmus olsun 1 tane dusugum var
Aheahe Syhpptya coj sukur sindi ciktim hastaneden bebisimi gordum hamdolsu.n bana tutundu :) i sAllah sonuna kadar benimle olur mevlam isteye. Herkese nasip etsin
derinsvy Aheahe bu haftada yenimi gittin canım hayırlısı olsun inşallah :) bende hala bekliyorum net bi sekilde görmek için hemde eşim bir türlü izin alamadı ama bizim haftamız küçük 6 haftalık
Aheahe derinsvy 8 haftalokdi.kanamambasladi igne vurdular 10. Haftamda 12 de tekrar gel dedler canm :) insAlah sg saglimdir bebis
derinsvy Aheahe he ondan igne çok etkili bende fitil kullaniyorum ilk kan testi yaptırdığım dan beri ama önlem amaçlı iki kimyasal geçirdim doktor tutunmada sorun olmasin diye verdi
Aheahe derinsvy ilki dusukle konusdu ikinci cocugumda surekli ilac kullandim bundada igne bakalim sonumuz selamet olur insAllah hepimjzin canm
Susisko Tum dualarim seninle kardesim, korkma.ben de cok endiseleniyorum ama Allah korur. Icini ferah tut, simdi sana guluyordur "anneeee ne sacmaliyorsun burdayim iste' diyordur :)
Aheahe Susisko ay kiz cok guldurdun beni rabbim senide guldursun insAllah amin insAllah rabbim jerkesinkisini korusun icin sirada benimkisini insAllah :)