icenes Kızlar yakın zamanda muayene olmaya giden var mı acaba hastane ne durumda yarın randevum var ama korkuyorum da gitmeye 😔
Hatcefatma Esenler medipole bugun gittim sikinti yoktu zaten oraya vaka gelmiyor pandemi degil dediler . Giriste ates ölçüyorlar. Bugün baya gelen vardı muayeneye
icenes Hatcefatma arayıp sordum bana öyle dediler de işte insan korkuyor yine de iki haftadır erteliyorum doktorda izine çıkmıştı gidicem artık allah korusun hepimizi 😌
Hatcefatma icenes benim arkadaşım bizzat aradı sordu pandemi değil dediler yani sıkıntı yok gelin diyorlar
Hatcefatma Herkes bisey diyor ama ben inanmıyorum esenler medipolde vaka olsa neden gizlesinler kaç defa sorduk pandemi değil vaka yok dediler o yüzden rahat gidiyorum 🥰
5858g Hatcefatma nasıldı hastane kalabalık mıydı değişen bi durum varmı virusten dolayı doktorun ilgisinde bi değişiklik yok dimi
Hatcefatma icenes hmm sehruz hanım anladm oda bilgili maşallah baya doktor vardı bugün isterseniz başka doktora randevu alin
5858g Rabiaili Merhaba hiç renkli olarak gösterdi mi size bende Emine Zeynep hanıma gidiyorum 32 haftalığız bi dahaki kontrolde söylemeyi düşünüyorum gösterebiliyosa göstersin ayrıntılı ultrasonda yüzünü göremedik bide merak ediyorum o yüzden😊
icenes Hatcefatma iki haftadır onu bekliyorum bir kere ameliyatları vardı iptal ettiler bu haftada izindeymiş yarın gelicekmiş yarında olmazsa başka doktora giricem artık 31+2 haftalık olduk 1 aydan fazla olucak doktora gitmeyeli
Hatcefatma 5858g emine zeynep yılmaz çok tatlı bence arkadaşımın hastanesi pandemi oldu benim doktora yonlendrdm oda bugün gitti memnun kalmış