Bslays22 Hatırlı geceler anne adayları, 4.5 haftalığım çok üşüdüm ısınmaya çalışıyorum ama çocuğa olumsuz bir etkisi olur mu acaba bilen var mi?
KbraGkhan Bslays22 Bebek anne karnındayken sabit bir ısıya sahiptir merak edip telaş etme sen donsan da yansan da bebiş 37 derece 😍 ama yine de anne olarak dikkat etmelisin
Aselannesi_85 Bslays22 olmaz onun olduğu amnion sıvısı hertürlü soğuğa sıcağa karşı korur, ilk gebelik yaşda küçük herhalde, kuruntu yaptığına göre, çok takma canım dua et sağlıklı gebelik ve sağlıklı Bi Bebiş büyüt inş ❤️🌼
Bslays22 Henüz doktora bile gitmedim yarın kontrolüm var ilk kez ultrasondan bakacaklar :) genç anne olmayı çok istiyordum ama beklenmedik anda böyle bir durumla karşılaşınca çok karmaşık duygular içerisindeyim 😊 kan testinde değer 1000 çıktı ama herhangi kötü durumunda oluşma ihtimali olabilir diye düşünüyorum. Bakalım artık hayırlısı :) yaşım da 25 aslında 🙈
Aselannesi_85 Bslays22 benim yaş 35 ilk gebelik yine genç anne olacaksın benim yanımda ☺️ hiç içini karartma, kaybetme korkusu tüm annelerde olur, hep güzel hayaller kur, dua et rabbim yardımcımız olsun sağlıkla inşallah 🤲🏻🤲🏻