Merhaba güzel anneler uzatmadan anlatayım 🥰 28subatta dr görüşüp doğuma başlatmamız gerektiğine karar verdik ve pzrt sabah yatış yaptık Testler kanlar nst muane derken rahim açıcı fitil varmış kendi sancınızda başlatan onu verdiler saat 10 falan herşey normal 12nst sancı çok az düzensiz açılma 2cm neyse çıktım odama odayı süsledim dua ettim hareket falan derken birden belime vuran ağrı ile anladım ki doğum başlıyor kimseye söylemedim takip ettim sancıları 4.5dk arayla vurunca doğumhaneye indim saat öğlen 2cıvarı nst sancı düzenli ve peşpeşe açılma6cm ve bnm başladı zorlu yolculuğum 🙈 nst bağlıyım takip ediliyorm taki tuvalet yapma isteği gelene kadar hemen o malum çatala geçtım 2.doğumum ve azda olsa tecrübe ediniyor ınsan sancım geldiğinde olabıldığınce uzun ve kuvvetli ıkınarak ilk saçlarını gördüler aradaki iyi anda bol nefes alarak dua ettim aklıma geldıkce ebeler bıle şaşırdı bana😂🙈 neyseki 2.ıkınmada doktorum basının çıkmasına az kaldı dedı ve 3.4derken güzel kuzum o sıcacık halıyle kucağımdaydı kesi dikiş olmadı çok şükür ebelerde karnıma bastırmadı(ılkınde 1hafta ağrısından duramamıştım). Kızım 3550gr ve 49cm doğdu ertesi gün evımıze çıktık hersey çok güzel ıkımızde sağlıklıyız ben hemen ayağa kalktım RABBİM herşeyın kolaylığını verıyor bol dua ettım teşbih cektım Meryem ana otu yaptım Yasin okunmuş hurmalar yedım squatyuruyus merdiven top uzerınde hareket duş ilişki son ıkı hafta bunları yaptım tek zor olan oğlum var 18agylık o bana çok düşkün kodlanıyor ama daha zarar verıcı bısey yapmadı kardesıne 🥰 RABBIM hepınızı kurtarsın tek avazda bebek sağını olmak ısteyenede nasıp etsın tez zamanda hepınıze hayırlı geceler ıkısı anca uyudu bende bıraz dınleneyım🙋♀️👍