Netdlxx Sewimli Kırıkkale’de tıp fakültesinde ameliyat oldum. Evet, plasenta biraz zor ayrılıyor. Benimki plasenta previa parsiyalisti Rahime çok yakın olanından. Benimkide zor ayrılmış, bebek 15 dk sonra doğmuş ama ben 1,5 saat ameliyatta kalmışım
Arzutiris Netdlxx allah analı babalı büyütsün inşallah gecmis olsun. Bende geçen cuma spinal sezeryan oldum cok rahat geçirmişti tek kotu olsn o karina bastirmalari çok canım yanmisti bu kdr acılacağını kimse söylemedi. Dediğin gibi ilk 2 günden sonrası rahat ayrica 2.gun sutum tam olarsk geldi ne bi baş agrisi ne bel agrisi cok az sirt agrisi oldu oda normal bana da bi kac defa igne batırdı yeri bulana kdr neyseki bebisime sağlıcakla kavuştum cok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin🥰🤲
Netdlxx Arzutiris Senin bebişini de Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. sende benim gibi olmuşsun bak
K1996 Netdlxx çok güzel canım hikayen rabbim analı babalı büyütsün benimde 45 gün oldu doğum yapalı sezeryan oldum sedyeye yattığım gibi ağlamaya başlamıstım bende evet o bastırma cok fena bana kum torbası konuldumu bilmiyorum ben kendimdeydim sadece agzımda uyusma vardı bide bulanık gördüm yarım saat o bastırma cok canımı acıttı o kapı acılacak hemşire odaya gelecek diye ödüm kopuyodu. 3 kez yaptı bana sonra giyindim daha olmadı inan suan bebeğim kucagımda o anı hatırlamıyorum bilee iyiki anne olmusum❤❤❤
Netdlxx K1996 Bende her geleni görünce bastırmaya geliyorlar diye ağlıyordum 😔 Hiç kendime gelmeyeceğim diye çok korktum ama şükür gayet iyiyim ❤️
RanaaT Netdlxx yaa yapmaa ben de herlet yolunda giderse allah ın izniyle sezaryen olmayı düşünüyorum şimdiden korku sardı 😑😥
Sancarefe Netdlxx var canım var panik atak yüksek seviyede gelde. Çok isterim çocuğumu ilk doğduğunda ben göreyim. Az uyunuyorsa doktorumdan rica etsem bebeği ben görmeden dışarıya çıkarmasınlar diye olur mu acaba. Kendime gelirim bebeğimi görünce bende. Ama başka çaremin olmadığını düşünüyorum belden yapsalar ben tepki verecek bu sefer mecbur genel e dönecekler iki defa işlemdeyse direk geneli tercih etmek daha iyi bence de
Netdlxx Sancarefe Çocuğunu sonrada görürsün sen kendi canını sağlama al da, gerisi hallolur derim ben..
Arzutiris Netdlxx haaha o durum bende de oldu iceri temizliğe kadin geliyor karnima bastıracak saniyordum 😅
Netdlxx selmamacit Ağır kaldırmak, çok ayakta kalmak, stres vs yasaktı... kanamam hiç olmadı aslında bakarsak bu yönden rahat bir gebelik geçirdim canım illa ki kanama yapmıyor