neslihann87 bende 10 haftalık hamileyim benimde 2 hafta önce kanamam oldu plasenta rahime yakın olduğu için bugün kontrole gittim biraz yukarıya çıkmış ağır hiçbir iş yapmadım ilişki kesinlikle yoktu..
1Vera_ neslihann87 canım ben de 10+2 çıktım ultrasonda. Bir kaç kez kanama yaşadığım için doktora plesantanın yerini sordum yeri güzel sıkıntılı değil dedi. Peki bu plesanta bundan sonra riskli yere kayabiliyor mu? Şuanda güzel yerde doğuma kadar aynı yerde mi kalır.
Aysenurayhan Netdlxx 4.sezeryanim 🙂olucak altı ayım var ama sanki dün gibi herşey gözümün önüne geldi 🙂
Ummuserdogan Aysenurayhan yaaa benm de üçüncü olacak ama çok korkuyorm daha zor mu oluyor hafif mi bana biraz yardımcı olur musun aklım çıkıyor benm kafayı yicem son günler geldikçe sanki toplayamayacak mışım gibi hissediyorum
Esrasare88 Semadefne35 aha. Bende pazartesi ve sezeryan Allah yardımcımız olsun allahım sağ salim Kucagina almayı nasip eder inşallah
Sewimli Netdlxx merhaba bende plasenta previa ile uğraşıyorum şu an benimki totalis banada sezaryen dediler sizinki neydi acaba birde bazen plasenta ayrılmıyor diye ameliyat uzun sürüyormuş sizin kaç saat sürdü . Hangi il hangi hastahanede doğum yaptınız
Netdlxx Sewimli Kırıkkale’de tıp fakültesinde ameliyat oldum. Evet, plasenta biraz zor ayrılıyor. Benimki plasenta previa parsiyalisti Rahime çok yakın olanından. Benimkide zor ayrılmış, bebek 15 dk sonra doğmuş ama ben 1,5 saat ameliyatta kalmışım
Netdlxx 1Vera_ Hayır yeri riskli tere kaymaz. Aksine riskli yerden normal yere doğru çekilir hiç korkma sen 😊
Netdlxx Ummuserdogan Ama bize faydası olmasa yapmazlar. O basılma anını bende ömrüm boyunca unutmam 😔
Netdlxx RanaaT Canım çok teşekkür ederim 😊❤️ Karına değil de şöyle diyelim; rahim göbek hizasında oluyor doğumdan sonra da. İşte o göbek hizasından birkaç kere bastırılıyor ki rahim rahatlasın yerine yerleşsin. Ve rahimde doğum sırasında çok kanama oluşmuşsa o kanamanın vajinal yoldan boşalması için bu işlem uygulanıyor. Keşke yapılmasa ama mecburiyet işte 😑
RanaaT Netdlxx yaa yapmaa ben de herlet yolunda giderse allah ın izniyle sezaryen olmayı düşünüyorum şimdiden korku sardı 😑😥
Netdlxx gtitiz23 Sizde sezaryen olacaksınız sanırım? Şunu gerçek söyleyim normal doğuracağıma sonuna kadar sezaryen derim hala. Sigara falan da kullanmıyorsanız benim gibi çok çabuk iyileşirsiniz 👌🏼
gtitiz23 Netdlxx evet canım sezeryanla doğum olucakmis tüp Bebek olduğu için. Sigara kullanmıyorum bnim doğum 14mayis ama mayısın başında mi sezeryan bilmiyorum Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin
eknsnsr98 Netdlxx amin rabbim seninkini sana bağışlasın bizimde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏
Netdlxx mutser Rahimde kanama az olmuştur doktor gerek görmemiştir. Ama ameliyat esnasında mutlaka bastırıyorlar
Netdlxx SemaNergis Buna çok sevindim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Ben çok çektim hamilelikte, soracağım kimse yoktu doktor doktor gezdim. Endişeliydim doğuma herkesle helalleştim de gittim belki kanama durmaz ölürüm diye o dereceydi... o yüzden tek tek cevaplıyorum diğer arkadaşların sorularını da. Allah hakkında hayırlı olanı versin
Netdlxx Beyzoli Elbette çünkü çıplak giriyorsunuz ameliyata altınıza yaparsınız hasta bezi o an olmuyor. Sondanın çok faydası var zaten kalkamıyorsunuz ilk tuvalet için