sonsuzadek şu 3 gündğr iç çamaşırıma ıslanıyor. akıntı olsa beyazlık olur bildiğin su. geldiğinide hissetmiyorum. kızlar bu durumu yaşayan varmı?
Tazeanne0134 sonsuzadek tatlım akıntıdır o büyük ihtimalle suyun olsa anlarsın ama sen yinede doktoruna sor
Selen01 sonsuzadek bende ilk zamanlardan beri var baya şeffaf su şeklinde iç çamaşırı ıslatıyor. Bu bebeğin suyu değil enfeksiyondan dolay. İdrar yolu enfeksiyonu ile başım dertte. Büyük ihtimal sizinde öyle 🤷♀️
sonsuzadek Selen01 Tazeanne0134 hunilimom Mmucizem benepin hareketleri gayet iyi. ama enfeksiyon olsa kaşınma vs olmazmı. bildiğin ıslanıyor
Selen01 sonsuzadek kaşınma yanma olmadan da olabiliyor malesef her zaman aynı etkiyi göstermiyor 🤷♀️
Tazeanne0134 sonsuzadek hayır canım enfeksiyon değil zaten hamileliğin zaten son haftaları akıntı çok olur ama sen yinede git doktora mutlaka ne olur ne olmaz
anneadayi_ sonsuzadek 33+0ayni durum bir haftadır bendede var akıntı değil ıslaklık oluyo ama bildiğin su gibi rengi ve kokusu yok geçen hafta tahlil vermiştim bu hafta kontrolüm var yine bakalım ne diyecek doktor
tuzi34 sonsuzadek 32+4 üm bende de aynısı oluyordu çamaşırım hep nemli özellikle yorulduktan sonra doktora gittim suyum sınırdaymış alttan muayene etmek istedi ama kabul etmedim bol su tüketiyorum son haftalarda oluyor sanırım
simsekkiz8 sonsuzadek ben ayni durum suus haberim yok servikalde henislenme olmus dr anca yatmami soyledi hic kalkmoyorum. Mutlaka bi dr gorun. Allahdan asiri su icen birisiydimde su azlmamisdi gunde 7-8l iciyorum