Deletedmom137 https://i.hizliresim.com/MRPMNN.jpg https://i.hizliresim.com/PGYbR9.jpg kızlar yardımcı olurmusunuz bu sonuçlar hakkında aşırı endişelendim 🙄
Leyla508 Deletedmom137 neden endişelisinki ikiside gayet güzel idrarda enfeksıyon felan yok kan sayımındayda bende de hep öyle cıkıyo
Sermina Deletedmom137 bugun gun icinde paylasmistiniz ama biraz wbcniz yuksek sadece 3 deger felan doktorunuz daha iyi bilgi verir
Brgzl Deletedmom137 onlar sıkıntı değil de keton çıkmış idrarda o biraz önemli sanırım bi doktorunuza gösterin
Deletedmom137 Leyla508 ya kuzum bazı şeyler yüksek bazı şeyler düşük yazıyor ya doktorada gösteremedim dünde wbc 11di bugun bi tık yukselmiş falan kendımde anlamıyorum korktum o yüzden
Deletedmom137 Leyla508 ya kuzum bazı şeyler yüksek bazı şeyler düşük yazıyor ya doktorada gösteremedim dünde wbc 11di bugun bi tık yukselmiş falan kendımde anlamıyorum korktum o yüzden
Leyla508 Deletedmom137 hamilelikte herşey malesef saatinde değişebiliyor stres yapmayın bebeginizde etkılenmesın
Deletedmom137 Sermina aynen canım fazla cevap gelmediği için aklıma takıldı baya wbc dün 11di anlayamadımda korktum🤣
Bekra Wbc biraz yüksek canm ama çok degil oda vücutta enfeksiyon var ama çok az sen crp nede baktır belki grip yada bogaz enfeksiyonun vardır idrar gayet temiz hiç bir sorun yok🤗
Deletedmom137 Bekra canım dünde yaptırdm wbc 11di crp 0,37 bianda bazıları yüksek düşük görünce korktum😬
Deletedmom137 Ebyct diğer yüksek düşük çıkanlarda bilgin varmı canım doktora gösteremedim acaip merak ettm😂
Angel2 Deletedmom137 oncelimle doktor degiliz tabiki ama anladigim kadariyla H yazan degerlerin hepsi yüksek idrardada var yuksek bi deger insallah önemli birsey degildir ama bi cok deger yuksek cikmis
Angel2 Banada troid icin kan tahlili vermistim tsh degerim 0.0058 cikmis sanirim troidlerim asiri hizli calisiyo bilen var mi dahiliyeye gonderdi doktorum