Zzss2707 Bugün kontrolüm vardı ve suyum %50 azalmış çok canım sıkkın 😔 İğne verdi doktorum onu kullanmaya başladım, inşallah düzelir. Böyle durumda olan varmı ?
Zhl06 Zzss2707 benimde su azalması oluyordu hatta acil alındım sezeryana 2.kez hastaneye yattigmda ilk hastaneye yattigmda sabah akşam havuç suyu içerek suyum arttı öyle çıktım hastaneden sizede tavsiye ederim
Zzss2707 Deletedmom137 23+2 canım.. Çok canım sıkıldı stres yapıp üzülmek istemiyorum da ama 😰 Havuç suyunu birkaç kişi daha önerdi yarın deneyeceğim 😔
Deletedmom137 Zzss2707 bende 20haftalığım öyle zorlu geçiyorki gebeliğim Rabbim başka dertler vermesin bulantım hiç geçmıyor ağzım dilim hep yara zar zor yemek yıyebiliyorum geçenlerde iç çamaşırım ıslandı suyum gelıyor sandım koşa koşa hastaneye gittim akıntıymış meğer öyle korktumki bian önce atlatsak hayırlısıyla bugunlerimizi diye dua edıyorum hep 🙏
Zzss2707 Rumis idrar yollarımda enfeksiyon vardı o ara içememiştim canım ya ama bu kadar eksilmesi üzdü beni iğne verdi doktorum
Zzss2707 Deletedmom137 Ah kuzum bulantıların hala geçmedi mi ilaç kullanıyor musun? Amin hayırlısıyla ben sağlıkla kucağımıza bi alabilsek Allah’ın izniyle 🙏 akıntına dikkat et canım zaten çoğalıyor iyice ya
Deletedmom137 Zzss2707 valla bi deniyeyim artık 20haftalık oldum dedim dün gece nerden içmem ilacı sabahtan beri kusmaktan bi hal oldum doktora gıdıyorum ağzım için mide asidin yakmış yara yapmış deniliyor 🥺 senin nasıl geçtimi bulantıların
tgcasyada Zzss2707 bende 28 haftamdym canım 3.5 cm ölçüyorlar biraz daha fazla olmali diyorlar stres yapmamaya calisalim canm yapck bseymz yok cnku allha emanet artık 🤲😔
Zzss2707 Deletedmom137 Ya kuzum çok üzüldüm çok kötü o bulantı ya hiç birşey fayda etmiyor 😔 birde yara olmuş hep sen daha kötü olmuşsun 😔 evet canım benim geçti çok şükür ya ilacım bitmişti yazdırmadım birdaha, geçti sonra çok şükür🙏 darısı sana inşallah bian önce geçer rahatlarsın
Deletedmom137 Zzss2707 inşallah kuzum çok sağol🙏 Yolu yarıladık baya Bi bukadar daha sabrettik mi kavuşuruz inşallah yavrularımıza
Zzss2707 Zhl06 gerçekten mi faydasını gördüyseniz ne güzel bende yarın deneyeceğim.. benim için çok erken oldu bu durum. Çok teşekkür ederim Öner’iniz için🙏
Zhl06 Zzss2707 rica ederim inşallah sizde faydasını görürsünüz ve ayrıca taze sıkılmış olucak sabah akşam için