Serpiltunahan Kızlar merhaba hangi pozisyonda uyuyorsunuz rahat etmek için sol tarafa yatın diyolar bebek için ama sanki öyle yatınca bebeğimin üstüne yatıyorum gibi oluyo sağa dönünce rahat ediyorum ama bebeğime zarar olucak diye düşünüyorum uyuyamıyorum😓
Burcuk Serpiltunahan normalde hep sağa yatardım ama hamilelikten ötürü sola yatıyorum her yerim uyuşuyor. Bebek hep soldan hareket ettiği için sanki bana da bebeğin olduğu yere yatıyormuşum hissi geliyor .. uyuştukça sağa dönesim geliyor sabaha karşı uyanıp dönüyorum biraz durup soldan devam ediyorum :/
Handeaslan613961 Serpiltunahan valla canım İnan hep sola yatardım ilk hamileliğimde sol tarafım çürümüştü sonda sağa sola yatmaya başladım zaten uyurken dönüyoruz 🙂
BatuveSelim Serpiltunahan sola yatmak hem anne icin hem de bebek icin en iyisi. Bacagimin arasina ince bir yastik koyuyorum. Deliksiz bir Uyku yok zaten. Idare ediyoruz. Hayirlisiyla kucagimiza alana kadar boyle 😁
cevriyetoy Serpiltunahan canım her yone yatmakta problem yok. Ben gebelik egitimi kursuna gidiyorum orda da soruldu bu soru. Bizim sağ tarafimizdaki organlar daha büyük soldakiler ise küçük. Bunun icin biz sola yatinca bebek için alan geniş oluyor daha rahat ediyor ve bebeğe giden damarlar sagdaymis saga yatinca damara baskı olacağı için önerilmiyor.
Serpiltunahan Burcuk evet benimde uyuşuyor düz yatıyorum bu sefer karnım çok geriliyo yırtılıyor gibi oluyo
mrvgun Kaç haftadasın? Benim 9 hafta bitti karnım henüz çıkmadı malum , gece uykudan bir uyanıyorum yüz üstü yatıyorum 😕 nasıl alışıcam sola yatmaya diye kara kara düşünüyorum 🙈
Bvbkcans mrvgun bende 10 haftalığım canım ama sadece yüz üstü uyuyabiliyorum önceden yastıksız yatardım şimdi zar zor yastığa alıştım sağlık ocağında ki doktora söyledim yüz üstü yatıyorum diye şimdi yatmanda bir sakınca yok zamanı geldiğinde nasıl yatacağını söyleyeceğiz dedi öylelikle rahatladım bende
Demirgonca Sırt üstü yatmadığın sürece bence problem Yok sağ sol nasıl rahat ediyorsan bende solumda çok rahat ediyorum mesela 😊
Sedafirat Handeaslan613961 canım nerdesin ya 4 gündür foruma girmiyorsun inşaallah bisey yoktur kaç gündür merak ettim nerde acaba diye
Cigdembakar Hep yüzüstü yatardm şimdi sola yatıyorm beim felan ağrıyodu karbmda boşta kaldğı için dönüyodm farketmedn iki üç hafta önce hamile minderi aldm göbeğimn altna koyuyorm çok rahat oluyo
Sinemm Ben sırt üstü rahat ediyorum sağ ve solda bacağım uyuşuyor doktoruma söyledim yatabilirsin sakıncası yok dedi aslında siz nasil rahat ederseniz bebek de öyle rahat eder 😉
Caglayener 10 haftalık hamileyim bende genelde sırt üstü yattığımı fark ediyorum herhangi bi zararı olur mu ki
MelihaAkbay İlk haftalar istediğiniz gibi yatın bebek büyüyünce sola yatmak zorunda kalıyorsunuz zaten kızlar