Susamvemom Prensesannesi96 canm valla 1 bardak suyu kaynattım sonra ocaktan aldım. içine yarım çay kaşığı hayıt tohumu attım 5-6 dk demlendi sonra ılık içtim 🙏🏻 Siyah koyu renk kanamam oluyor su an da ıcımı temizledi
Prensesannesi96 Susamvemom ne zaman kullanmam lazım canm adetten hemen sonra kullanayım mı su an 4. günüm
Susamvemom Kader56 oda olur canım valla zaten aynı etki var ıcınde ben adetten sonra hayıtı bırakıp soğana baslıcam canm 🙏🏻
Kader56 Susamvemom hayıt tohumuna tadı acı diyorlar yani zormus hem öğütmedi hemde tadı falan suyunuda dene canm bende şuan adetliyim bitsin soğan suyu denicem
Susamvemom Papatyamsevcan 150_gelartik EbruSevban Minicikkiz Kader56 nevaMustafa Zsnbr Nrsna Rabia30-Adem BegumIscanTunc sdnrkya sinber Rozmari ozgei Cns_33 Naptınızzz kızlar yarından sonra ovulasyon testıne başlayan varmı beraber başlayalım 🥰♥️🤍🧡
Prensesannesi96 Susamvemom canm ben 2 at önce kullandım ovulasyon testi olmadı geçen ay kullanmadım ve uzaktaydık ovulasyon geçti değerlendiremedik o zaman oldu ara vererek yapmanı öneririm bu ay kimyasal gebelik geçirdim ama sonuç olarak ovulasyondan 6 7 gün geçmesine rağmen demekki oluyor nasip dedimmm
Rabia30-Adem Susamvemom ben iki ay ovulasyon testi kullandım günlerimi degerlendirdim ama hamilelik göremedim artık bıraktım strese sokuyor eşimle beni ilişkiyi görev haline getirdik 2 ay boyunca bizde artık akışına bıraktık artık hayırlısı olur inşallah
ozgei Susamvemom kuzum ben adetimin 4. Gunundeyim ama 1 ay daha korunup nisanda baslayacagim denemelere.test kullanmayacagim strese girmemek icin, doktorum da onermiyor
sdnrkya Susamvemom ben yarından itibaren başlıyorum ama ovulasyon almadım bu ayda 2 günde bir değerlendirelim dedik bide soğan suyu icicem bakalım nolacak heyecanliyim valla 🤭🥰
Susamvemom Prensesannesi96 canım ben adet dengesiz yaşadım valla bitti su an mesala 2 gün Bile sürmedi o nedenle yarın temızlenıp başlarım ovulasyona sende temızlendıkten sonra başla ıstersen 😇
150_gelartik Benim yumurtlama dönemi geçti kuzum değerlendirdim günaşırı. Hadi bakalım sen de kaçırma o günleri test mi kullanacaksın adetin bitti mi
Susamvemom 150_gelartik Ayyy ınsalalh guzel haberını alacaz burdan haberdar et bizi 😍 benım adet bitti yarın başlarım ovulasyona kuzum ınsallah hayırlı haberler alırız bu ay burdakı herkes 🧡
Susamvemom Rabia30-Adem strese sokuyorsa bırak yapma kuzum sadece sana önerim diğer adet gününe kadar bir gün durup bir gün ilişki yapın 😇💕 tutuyo kecıboynuzu içir esıne bende saracoğlu gibi herkese söylüyorum ama napim cok faydalı zararı asla yokki😇
Selmaercan Bende 6 şubatta kürtaj oldum. Adetim olmuyo derken 33 gün sonra oldum şuan adetim 2. Günü çokta iyi oldu artık patlıcaktım olmasaydım. Verilen bekleme süresine de 1 ayim kalmış oldu. İnşallah bu sefer sağlıklı gebelik yaşarım🌾
Selmaercan ozgei olur kuzum bekleyelim burda böyle dertleşmekte bi nebze olsun iyi oluyor. Etrafımdaki kimseler anlamiyo zaten. Senin düşük ne zaman oldu 😔
Susamvemom ozgei aman valla ben öylesine denicem stres yapıyorsan hiç te deneme kendını ne zaman hazır hissedersen o Zaman adete kadar bir gün durup bir gün ilişki yapınca da tutuyo 😍 ınsallah hepimiz guzel haber alırız bizde anne oluruzzz
Susamvemom sdnrkya bende yarın başlıyorum 😍 kuzum ama bence adete kadar bir gün durup bir gün ilişki yapın bide dengeli Beslenin fındık ceviz ye . Ben esımın sperm sorunu olmadığı halde gebe kaldığım ay kecıboynuzu yapıp içiriyordum iki güne bir 😇♥️ Cok faydalı benım kaynanam bıle hergun içer yarın yapcam yine eşime ❣️
Rozmari Susamvemom Ben bu ayki adetimi bekliyorum bakalım inş gelmez de 😀 gelirse katılırım kaçıncı gün adetin bir de ben iki günde bir denemeyi düşünüyorum bu ay olmazsa
Susamvemom Rozmari benım düzensiz saçma sapan bişey oldu bu ay yaa 🤦🏼♀️ 2 gün bile olmadı bitti adetim bide koyu kahve oldu. 2 gün de bir deneme bence kaçırabilirsin canım benım 💕
ozgei Selmaercan 35 gün oldu :((( çok şükür ki adetim gecikmeden geldi, 1 adet daha korunacagim doktorum oyle onerdi ben de anca hazir olurum hala cok uzgunum :(((