Mgmg Kimyasal gebelk yasadim keseyi goremeden degerlerm dustu 2 martta kanamam basladi suan adetim. Doktor 2 ay korun dedi kimi doktorlae korunma rahim agzi acikken daha kolay kalirsin diyolarmis. Sizce napmaliyim?
Valsss Mgmg valla benimki kimyasal miydi bilmiyorum amaa keseyi gormedik kanamayla atti vucuttan ama bebegi net gordum yani doktora gosterdim oda dusmus dedi yani kimyasal mi oluyo bilemiyorum doktorda birsey demedi sadece 2 ay korun dedi ama biz korunmadik🙈Neysee ben dusukten 20 gun sonra bir adet oldum dahada olmadim hamile kaldim🙈biir adet gor sonra baslayin bence rahimde az kendini temizlesin
Tuqceee33 Mgmg bende kürtaj oldum boş gebelikti, doktorum korunma dedi ama ben korkuyorum ya bir daha gebelik olmazsa diye😞 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏻
Ayisigi Mgmg bende Eylül ayında kimyasal ebelik yaşamıştım korunmadım sonraki ay tekrar hamile kaldım şimdi çok şükür beş aylık oldu korunmanıza gerek yok bence sonuçta kürtaj falan değil
gozdevebebegi Mgmg canim bende kimyasal gebelik gecirdim. Eylül 2019 da. Normal adet kanamami gördüm Daha sonra hiç korunmadım. Ertesi ay hemen hamile kaldim. Cok sukur suan 21 haftalığım. :)
Mgmg Valsss dusukten 20 gun sonra dedigin dusuk yaparken adet oluyorsun normak sonra 20 gun sonra ikinci adetini mi oldun??
Derya152533 Ben canim kimyasal gebelik yasadim. Hiç korunmadik ikinci ay hamile kaldım çok şükür dogumuma 10 gün kaldı 😊
Buse96 Korunamana gerek yok canım bende kimyasaldan sonra bir adet gördüm sonra hemen hamile kaldım şuan 26 haftalığız çok şükür🙏🏻
Tuqceee33 Mgmg 18 şubatta kürtaj olmuştum dün kontrolüm vardı doktor herşey normal korkulacak bir şey yok dedi korunmayacağım zaten zor gebe kalmıştım 1.5 sene sonra ilk kez gebe kalmıştım pıhtılaşmadan şüphelendi test yaptı. Eğer yeniden gebelik olursa iğneye başlayacağız 9 ay kullanacaksın dedi ama ben korkuyorum bir daha kayıp yaşamak istemiyorum😔
Mgmg Ayisigi evet kurtaj degil. Ama hemen hamile kalinca gene dusuk olabilir falanda diyolar napicagimi sasirdim zaten bende hemen hamile kalamiyrm esim varikosel 2 bucuk sene sonra 3 asilamadan sonra ilk normaldi
Kubraercan Mgmg Allah verince veriyor bence umutsuzluğua kapılma benim eşimde varikosel ve bende ilk gebeliğim kimyasal gebelikti ikincide hamile kaldım şu an 14+4 üm doktor korun felan demedi zaten kendiliğinden atıyorsun o sırada rahmin temizleniyor daha çabuk hamile kalıyorsun ben tam tersi folik asit kullandım o ara hem kendime hem eşime veriyordum o haplardan yararlı olduğunu duydum sizede öneririm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı hamilelikler hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ❤️🙏🏻
Tubakazdal Banada doktorum tam aksine korunma, hamile kalma şansın daha yüksek kimyasal gebelikten sonra dedi. Ve gerçekten son adetim oldu hemen hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim.
Mgmg Tubakazdal ya bunu cok okudum iste. Kimyasal gebeligin ne kdr surmustu benim bir ayim boyle gecti normalde adet olmam gereken obur aya geldim oyle adet oldum. Yani 3 hafta degerlerim yukselsin diye bos gecti
Mgmg Tubakazdal ya bunu cok duydum iste. Ne kdr sure sonra kimyasal gebeligin durdu. Ben en son 6 ocakta adet gordum subatta hamilelik ogrendim devam etmeyince 2 martta kanamam yani dusuk basladi bir ayim bos gecti arada
Kardelen_des Ben de yaşadım ve doktorum asla korunmana gerek yok dedi. Kadınların %70 i bunu yaşar çoğu anlamaz dedi. Düşük olarak sayılmıyor tıpta ama gebelik olarak sayılıyor ilginçtir ki. Ben 3 ay sonrasında hamile kaldım çok şükür
Dilan20 Canim bende kimyasal gebelik geçirdim. Hiç korunmadık ben hemen hamile kalamadım 5 ay sonra kaldım ve suan 36 haftaligiz🥰 doktorum banada korunma dedi. Zaten buna sessiz dusuk deniliyormuş doktorum anneliğe hazırlık olduğunu söylemişti 🤩
Zuhraa Mgmg bende ekimde kimyasal yasadim canim kese gorunmedi egerlerim düştü. Doktorum yumurtalıklarıma baktı gayet sağlıklı bebek istiyorsan 1 ay korun dedi. Korunmadim. Adetim bitti 5 gün sonra hamile kaldım. 20 haftalık da hamileyim suan cok şükür .
Mgmg Zuhraa benim gbi benimde degerlerim dusuktu kese gorucek kdr hic cikmadi. Nasil 5 gun sonra hamile kaldigini biliysun?
GulcanYvz Mgmg ben diğer ay kalmıştım yine bence korunma gebelik bile değil rahmin zarar görmediki sonuçta kan vermesen adetin geçti sanacaksın okdar anlaşılmayan bi durum
Semra21-63 Ben üç kere kimyasal gebelik geçirdim ve hic korunmadm. Altı ay sonra hamile kaldım çok şükür. Şimdi üç aylık hamileyim :)