aslikls3 seherakds deterjan u green clean şampuan mustela aldım ben içerik olarak hoşuma gitti içime sindi
Necla_bilginn aslikls3 merhaba , bende internet den sipariş verdim henüz gelmedi green clean de kullandınız mi acaba siz nasıl?
Ecrinbzkrt Sedatadik hadı ya ama cogu dogum yapan arkadaslarım suan kullanıyor bakayım olmadı kullanmam cnm cok saol
Ask_H Deterjan siveno baby me toz granüllü aldım baby me nın sıvısınıda aldım içeriği pek iyi gelmedi mühendisoğlunun incelemesinden geçememiş sıvıyı kullanmıcam kendi kıyafetlerimi yıkarım artık... Şampuan olarak da mustela alacağım kısmetse
Leylakidan0 Sıvı deterjan olarak siveno. Granül sabun olarak hacı Şakir. Şampuan set olarak da mustela aldık biz. Mühendisinoğlu sayfasına bakıp karar vermiştim☺️
Nagihankilic seherakds bu konu ile alakalı Instagram da mühendisinoglu sayfası var orayı takip etmeni öneririm. Ben onun yıldızlar listesinden Dalin granül sabun deterjan green clean yumuşatıcı aldim ☺️
kubra6495 seherakds sampuan dalin deterjan duru granul aldim daha kullanmadim ama kaka lekesi baska lekeler icin beyaz sabun surup atinca cok guzel cikiyomus lekeler
aslikls3 Necla_bilginn merhaba, kullandım ben ama tabi henüz bebeğim doğmadık için temiz çamaşırlar yıkadım leke çıkarma konusunda nasıldır bilmiyorum ama kokusu falan çok hafif yok gibi hoş 😊
Necla_bilginn aslikls3 çok teşekür Ederim bilgi verdiğin için kokusunu merak ediyordum bnde. Doğal ürün olduğu için leke çıkarmada çok başarılı olmaya bilir de ek gıdaya geçene kadar zaman var 🤗
Balyavrum58 seherakds benfe uni baby aldım henüz kullanmadık ama inşallah memnun kalırım çok araştırdım aslında mustela yada sebamed düşünüyordum bütçemi aşınca uni baby aldım.
Zeynepp93 Deterjanını Duru GranülMatik aldım ‘, şampuanınıda Mustela aldım. uzun araştırmalarımın sonucunda en doğalları bunlar 👍🏻
aslikls3 Necla_bilginn ne demek 😇çok çok hafif lavanta kokusu ben çok sevdimmm. Bu arada ben yumuşatıcı ve leke çıkarıcısını da aldım. Nevresimlere örgülere yumuşatıcıyı kullandım
hryoz Bende deterjan ve leke cıkarıcı olarak minoris aldım şampuan pişik kremi be diger banyo malzemeleri hep mustela
Cdmcvk seherakds canım deterjan olarak uni baby sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldık. Şampuan da uni baby aldım. Bebeğin çamaşırlarını geçen hafta yıkadım kokusu dokusu çok hoşuma gitti 😻