NurEto Muciiizeemm kuzum subatta klomen kullandım 10. Gün gittim sol yumurtalık ta 20 mm yumurta oluşmuş 10,12,14,16,18 günler ilişki önerdi değerlendirdim 21. Gün progesteron hormonu 39.4 çıktı beklenen adet tarihi 3mart gelen giden yok henüz
Ellans @Muciiizeemm bende tüp bebekle hamile kaldım Allahım dualarını kabul etsin. Bol bol esmaul husna oku 41 meryem suresi oku. Transferinden önce ananas ye transferden sonra yeme bol su iç 🤲🤲inşallah rabbim çifter çifter verir 🥰
Dlktpl Bende aynı senın gıbıyım tedavımın 7.gunu bugun allah nasıp ederde ıns tatlı embrıyolarımız olur ve bıze tutunur ıns cnmguzel gecırırız
Muciiizeemm Hepinizin kalbinden öpüyorum😍😍 Çook güzel dualar aldım kızlar inanaın sabaha kadar rüya gördüm şimdi gidiyorum🙏🏻 Elimizden gelen tek şey dua dualarınızı eksik etmeyin🥰
Ozlmece22122 Muciiizeemm Allahım inş nasip eder eminim bu kadar evlat hasreti ile yanıyorsun okadar güzel bir anne olursun ki sen inş kucağına alacağın günü de görürsün canım ins Allah sana da nasip eder bu duyguyu🤗🥰🥰🧿
Muciiizeemm Ozlmece22122 Canım beni duygulandırdın😟 Allah razı olsun amiin inşallah🥰 Rabbim tek nasip etsin kendim yemem yediririm bilmiyorum ya çok özlemini çektim 🙁
Ozlmece22122 Muciiizeemm inş burda o güzel haberini aldığımız hamilelik telaşlarını da burda okumayı nasip eder canım 🤗🤗