NurEto Muciiizeemm hadi hayırlısı bakalım cnm moralin yüksek git olacakmış olmayacakmı diye düşünme dicem ama elinde değil insanın rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inş 🤲💕💕
bebeklerim__ Muciiizeemm ana sayfada görünce bu posta bile kalbim güm gum oldu hamissin sandım. Ama inşallah tez zaman sa o postu da açar sjn😘🥰🥰
Muciiizeemm bebeklerim__ canım inan transfer olacal diye bile heycandan ölüyorum hamile kalsam çıldırırım çok güzel bişi olmalı🥰
Ozqemrt Muciiizeemm hayırlısı inşallah allah emeklerinin karşılığını versin biz başkent hastanesi hulusi bülent zeyneloglunun hastasıydım şuan 23 haftalığız🧿💙 darısı sana dualarım sana ve tüm isteyenlere 🤗
Kader56 Muciiizeemm canm bende polikistik var bende tüp düşünüyorum ama kararsizim ne kadara maal oldu tüp bebek
Ozqemrt Muciiizeemm ikincide oldu canım nasip ınşallah mıncırın sana sımsıkı tutunur hep pozitif ol hayırlı haberlerinide okuruz inşallah
Muciiizeemm Kader56 canım bende pkoluyum yaptıranlardan çoğu 15 bin diyor baska yok daha yükseğini duymadm
BusraDevlet83 Muciiizeemm InşAllah muvaffak olursunuz 🤲 Ben çok iyi bilirim o yolları.. Stres yapmamaya çalışın. Hayatın normal akışına kapılın. Hep güzel düşünün Bol bol dua edin. Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle. 💜
NurEto Muciiizeemm kuzum subatta klomen kullandım 10. Gün gittim sol yumurtalık ta 20 mm yumurta oluşmuş 10,12,14,16,18 günler ilişki önerdi değerlendirdim 21. Gün progesteron hormonu 39.4 çıktı beklenen adet tarihi 3mart gelen giden yok henüz
EbruIrmakAhmet Muciiizeemm Allahım inşallah önce karnında sonra kucağında görmeyi nasip etsin canım 😍