Asiyenur_46 Ybtasogul Kızlar geç gösteriyor benim kızım 15.haftada göstermedi tahmin etti sadece doktorum 17 de kız dedi bugün gittim 20.haftadayız kesin kız 🥰🧿
sevenpolat O haftalarda biraz zor, 20–22 haftalarda belli olması gerekiyor benimki kendini 16 haftalıkken göstermişti ama herkezde değişiyor ve bebiş kendini saklarsa biraz zor oluyor ögrenmesi. Sabr gerektiren bi durum anneler için😅
busra1977 12 haftalıkken kıza benziyor demişti 16. Haftada ( yani bugün) kesin kız dedi ;) diğer kızım da 12 haftalıkken belli olmuştu
Syhpptya O haftalarda bana erkek dediler. Kesin bişi diyemem ama erkek gibi demişti doktorum 22. Hafta da ayrıntılı ultasona kesin olarak kız olduğunu öğrendim🧿 yani 11 12. Haftalarda tahminde bulunsalar bile yanılma payı çok fazla
Mrvts Ybtasogul canım ben 12+1 im bugün kontrole gittim bebiş 13 haftalık göründü ama cinsiyetten emin olamadi Dr özellikle sordum sadece pek belli değil kıza benziyor dedi kendi Dr um daha önce tanıdığimiza 11. Haftada cinsiyetini söylemişti değişiyor şansına artık Dr demese de sen sor ama 😁
Sak718 Ybtasogul 12 haftalıktı öğrendiğimde☺️İkili test için gittiğim perinatoloji uzmanı doktor cihazı karnıma koyar koymaz cinsiyetini öğrenmek istiyor musunuz dediğinde şok olmuştum☺️Cinsel organlarının olduğu bölgede bir kemik var eğer o kemik düz ise kız eğimli ise erkek oluyormuş %90 kız demişti ve doğru çıktı🙏🏽☺️Etrafımdakilet çok şaşırdı sonra bana ultrason fotoğrafları atmaya başladılar dedim bu kemik o kemikse kızın olacak o kişininde kızı olacağını öğrendik 1 hafta sonra😂
Nurorhn Ybtasogul 11+5 de ögrendim kuzum Erkek oldugunu 💙😍 cok erken bir zamanmis ogrenmek icin 16 de felan netlesiyor.us 😊
merve57 Bende 13 ve 14 haftasında sormuştum ilk yüzde 80 kız dedi bir hafta sonra yüzde 95 kız dedi bende kesinleşmesi için bekledim bugün gittim tam 19 haftalık olduk kesin kız 💕