20 . Haftamda doktor kontrolü ile aldım . Müthiş rahatladım fakat içim rahat değil aranızda kullanan var mı ?

AnneCeren bende kullanıyorum.cok memnunum.ben her gün içmiyorum ama iki günde üç günde bazen açıyorum arayı.sende deneyebilirsin.etkisi sürüyor ise her gün icme

Bana da kullanabilirsin dedi doktor ben de kullanıyorum 14. Haftadayım

AnneCeren gaviscon şurup kullan süt içebilirsin iyi geliyor kaç haftalıksın

Bende 8 haftalık hamileyim normalde reflüm var zaten hamilelikten sonra çok fazla arttı mide yanmalarım artık asit yüzünden kusmaktan banyodan çıkamıyorum. Gaviscon şırup denedim geçmedi rannie şurup denedim hiç faydasını görmedim süt içiyorum bana mısın demiyor. Geceyi klozet başında geçirir oldum. Bunları yaşayan var mı

AnneCeren ben gebelik öncesi kullanmıştım inanılmaz işe yarıyor o ama gebelikte bilemedim bana gaviscon verdiler

AnneCeren ama benım sana tavsiyem gaviscon şurup nexıum doktorum vermedi. Gaviscon şurup içiyorum anında kesiyor süt e aynı şekilde

Pcoslubiranne Önce şurupları kullandım zerre işe yaramadı.soğuk süt içiyordum o da anlik kesiyordu.Bazı doktorlar önermiyor ama doktorum içebilirsin dedi.Şuruplar midede uzun süre kalmiyormuş ama ilaç kaliyormus 2 günde bir alabilirsin demişti çok yanman olmuyorsa öyle ds yapabilirsin ben her gün aliyordum.bBir de 40 mg değil.de 20 mg lik var onu kullan.

AnneCeren kendimi etiketlemisim 🙈
        Ben 40lik kullaniyordum ama yine de hep korku vardi icimde.Kar zarar orani hesaplanmis ben de senin gibi cok arastirmistim.

AnneCeren valla nexium değil de bana da pulcet verdi artık gaviscon falan kesmez olunca😀 36+2 yiz. İlaçtan sonra aşırı bir rahatlama oldu dünya varmış dedim. Bir sakıncası olsa doktorun vermeyeceğini düşünüyorum açıkçası canım. Çünkü kimse durduk yere risk almaz

Kader2901 bende aynı şekildeyim şu an 34+3üm bu zamana kadar çektim hala geçmedi artık yemek yemez hale geldim öyle daha rahat denemediğim şey kalmadı Allah yardımcın olsun