20 . Haftamda doktor kontrolü ile aldım . Müthiş rahatladım fakat içim rahat değil aranızda kullanan var mı ?
Nexıum mide habı
Elif04 evet çok fena bir hal almıştı artık .
AnneCeren gebelikten önce de kullandim 9 ay gebelikte de kullandim hala kullaniyorum.B grubu olduğu icin kullanilabiliyor.
Bana da kullanabilirsin dedi doktor ben de kullanıyorum 14. Haftadayım
Pcoslubiranne aaa vallahi rahatladım birsürü olumsuz şeyler yazmışlardı Google de
Elif04 henüz 20 ama artık dayanamıyorum
Bende 8 haftalık hamileyim normalde reflüm var zaten hamilelikten sonra çok fazla arttı mide yanmalarım artık asit yüzünden kusmaktan banyodan çıkamıyorum. Gaviscon şırup denedim geçmedi rannie şurup denedim hiç faydasını görmedim süt içiyorum bana mısın demiyor. Geceyi klozet başında geçirir oldum. Bunları yaşayan var mı
Pcoslubiranne Önce şurupları kullandım zerre işe yaramadı.soğuk süt içiyordum o da anlik kesiyordu.Bazı doktorlar önermiyor ama doktorum içebilirsin dedi.Şuruplar midede uzun süre kalmiyormuş ama ilaç kaliyormus 2 günde bir alabilirsin demişti çok yanman olmuyorsa öyle ds yapabilirsin ben her gün aliyordum.bBir de 40 mg değil.de 20 mg lik var onu kullan.
AnneCeren kendimi etiketlemisim 🙈
Ben 40lik kullaniyordum ama yine de hep korku vardi icimde.Kar zarar orani hesaplanmis ben de senin gibi cok arastirmistim.
Kader2901 bende aynı şekildeyim şu an 34+3üm bu zamana kadar çektim hala geçmedi artık yemek yemez hale geldim öyle daha rahat denemediğim şey kalmadı Allah yardımcın olsun