Ozlemzeynep Emma_5 ister istemez giriyo insan valla çok tuhaf bugün 2 gibi gidicrm kan vermeye uyku bile uyuyorum her gün geç kalkan ben kal gündür sabah erkenden ayaktayım 😕
2cocukluana_ Ozlemzeynep ben adetime 1 gün kala değişik biseyler hissettim canım ateş basmaları baş ağrısı felan yasadim ağrı kesici vurunmak için acile gittim şüpheleniyorm gebelik olabilir dedim sonucum 1270 çıkmıştı
Ozlemzeynep Sabah 9 buçuk gibi lavobaya gittim peçeteye pembe bişe bulaşmıştı şimdi bi daha gittim çok küçük kahve pembe arası karışık leke geldi ama sadece peçeteye bu neyin nesi sizce kuzular 😔😔
Prensesannesi96 Ozlemzeynep bendende gelmişti canm yerleşme kanaması olabilir sen kan vermeye gitmedin mi
yenigebe_1 Ozlemzeynep canım ben 9.6 yla öğrendim hatta hemşireler falan değerin çok düşük dediler am 29. haftama girdim şimdi önemli olan artışı düşük olmasına takılma sen. Hayırlı uğurlu olsun inşaAllah kolay bir hamilelik geçirirsin.
Ozlemzeynep yenigebe_1 amin kuzum inşallah çok amin şimdi de peçeteye pembe bi leke geldi korktum ama inşalllah yerleşme kanamasıdır 🙏🏻
Prensesannesi96 yenigebe_1 ay bende 9.88 rabbim benim değerimi de yükseltir insallah yarın sabah kan vermeye gtcem cnm bana da dua et olur mu 🌸🌸
Suzan_arslan Ozlemzeynep adetime 3 kala 46 idi değerim.şimdi doğduk teyzesi 14 günlük bile olduk.sen içini ferah tut.Allaha dua et.stres sakın yapma. Gerçekten çok etkiliyor bebeği.Endişe etme.Allahın izninile değerlerin çok güzel katlanır. Sen de alırsın kucağına.
Ozlemzeynep Suzan_arslan maşallah subhanallah canım benim benim de sağlıklı içerler kucağıma alırım inşallah 🙏🏻
Es_69 Ozlemzeynep kis Ben olmuyor diye gttiydim 😁 Beta Hcg yaptirdi doktor 14 ciktiydi dusun hamileymisim 😄😄
Prensesannesi96 Ozlemzeynep hadi ya cnm üzülme Rabbim yeniden nasip eder ya ben çok üzüldüm hep üzüldüğüm için böyle ertelendikçe ertelendi en azından biliyorsun hamile kalabileceğini
Prensesannesi96 dentem61 ayyy insallah ya bakalım yarın belli olcak cnmmmm umut oldu inşallah yukselir benimde bi kaybım var çok korkuyorum heveslenmek istemiyorum o yüzden çok