edanur2426 Merhabalar benim bebeğim tam özel bölgemin orada sanki çok garip geliyor devamlı orda hissediyorum hareketlerini normal mi sizce sizin de mi böyle? Bu arada 29+5 deyiz
Caglass edanur2426 Ayakları hissettiğin yerdedir canım 🤗 Bende 29 haftalığım göbek deliğim ve göğüs kafesime doğru hissediyorum bu aralar
MomE edanur2426 30+4teyim bende. Benimde öyle oluyor ama bebegim 28. Haftada dönmüştü baş aşagı. Ellerinin hareketidir diye düşünüyorum 😄 onun dışında göbeğimin üstünde sağ sol hep çıkıntılar oluyor totosu ya da ayakları muhtemelen. 🤗
busra0101 30+0 baya aşağıda olduğu da oluyor yukarıda olduğu da karışık yani. Doktor en son baş aşağı pozisyonda demisti
busra0101 30+0 baya aşağıda olduğu da oluyor yukarıda olduğu da karışık yani. Doktor en son baş aşağı pozisyonda demisti
edanur2426 Caglass tam göbek deliğimin orada bide çok aşağıda hissediyorum oralarda takılıyor galiba ☺️
Bulutemine edanur2426 benim haftam seninle aynı ama hep göğüs altımda hareketleri sağa sola hareketli çok
Kbr_71 edanur2426 benimde aşşağıda olduğuda oluyor kafası hep yanda sağ göbegimin orda mesela ayaklarıylamı aşşa vuruyo artık bilmiyorum
Sunshine1 edanur2426 benim de 29+4 canım . Çok aşağıda bi sertlik hissediyorum ben de tam bikini bölgemin oraya bişey dayanıyor sanki galiba kafası çünkü kafası haftalardır aşağıda bizimkinin . Hareket de göbek deliğimin sağında solunda oluyor çok