Meriwa argunkubra ay bizde kız isterken erkek dedi 🤦♀️ Şaka bi yana da değişirse haber ver sağlıkla gelsin de
argunkubra Doktorumuz cinsel organina 3 4 kez farkli yerlerden baktiğını kız bebek oldugunu.yanilma ihtimalinin binde bir oldugunu soyledi...bi oglum var insallah yanilmaz kız bebek cok istiyoruz😊
Meriwa argunkubra erkek olunca insan ister istemez kız duygusunu da yaşamak ister inşallah gönlünüzce olur bana 13 de erkek dedi 15 de erkekti 17 de gitcem 3 lü için bakalım artık
BabyLover argunkubra ya canım inşallah hayırlı sağlıklı şekilde gönlünce olur ❤ bana da doktorum 14-15haftalikken pipi ve torbasını gösterip bir kaç farklı acıdan gösterdi erkek dedi acaba diyorum değişir mi ilk bebisimiz hiç fark etmez ama ben dayanamadım alışveriş yaptım bu 1 haftada😅
Sevcan12 Doktorum 12+4 te erkeğe benziyo ama kızda olabilir bi çıkıntı var ama kız çıkıntısıda olabilir dedi kafamı karıştırdı bende merakla bekliyorum 😏
argunkubra Sevcan12 1hafta önce gittiğimde bi çıkıntı var erkekde olabilir ödemli kız bebeklerde boyle olabiliyo demişti.bugun kız olduğunu öğrendim...hayırlısı inşallah gönlünüze göre versin rabbim sağlıkla..
argunkubra BabyLover erkek dediklerinde pek değişmişti diye biliyorum ama kızda değışebiliyo..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.. 😍
mertinannesii 16da erkk gbi ddi 21de netlşti erkk oldugu aslnda tam haftası cnsyt icn ama değişknlikte göstereblr rabbm gönlnze görw vrsn