Deletedmom210 selam arkadaşlar özel hastaneye gidip indirimden faydalanan varmı emniyet mensuplarına indirim veren ve hiç ücret almayan hastaneler varmış bilgisi olan varmı acaba?? Doğum muayene vs gidip Bilgi alan İstanbul içi ?
[silindi] Deletedmom210 bizde vanda özel hastaneye gidiyoruz eşim polis %30 kadar sanırım muayne indirimi var
tugcebyl Deletedmom210 pendik medipol hastanesinde de indirim yapıyorlar benim doktorumun muayene ücreti 70 lira indirimli fiyat olarak 50 lira ödüyoruz
ilkbahar Deletedmom210 ben İstanbulda değilim ama yanlış hatırlamıyorsam sefaköy medipol hastanesinde polis eşlerine indirimli diye okumuştum biyerden.. Siz sorun yine de..
Kvlkgzmerhn Bende burda bekliyeyim öğretmenlerde varmis gittigim bikac yerde denk geldim polis de göremedim suana kdr 🤷♀️
minikgunesim Deletedmom210 benim eşimde bekçi ama Araştırma yapmadım doğuma henüz var diye ama duymuştum bende yapan yerler çok az miktarda yapıyormuş diye doğumda da yapanı duydum arkdşım faydalanmıştı hastanenin adı aklıma gelmiyor şimdi avp yakasında ama Ben kadın hastanesinde yapmayı düşündüğüm için hiç araştırmadım ayrıntılı daha erken diye 🦋 senin doğum yakın sanırım canım sen daha önce bilgileneceksin sanırım bende burda bekliyim en iyisi 💙
Gizemveasya City hospital indirim yapıyor cok bir indirm olmadı ama hiç yoktan iyidir 90 kiradan 78 e düştü 🤷🏻♀️
Deletedmom210 Gizemveasya nerede canım o tam olarak 🤦🏻♀️ Ben yeni duyuyorum da hastaneyi bisey daha sorucam doğum da indirim var mi peki
Gizemveasya Mersin de bazı şehirlerde var sanırım her şehirde yok evet tüm işlemlerde polislere %15 indirim fazla degil ama hiç yoktan iyidir işte
Deletedmom210 Gizemveasya teşekkürler canım bilgi icin istanbuldayim ben 🙈 gittiğim hastane doğum da hiç indirim yapmıyor bende öğrenmek istiyorum nerde yapılıyor diye
Nurdanahsen Deletedmom210 bnm eşim polis ersoy hastaneleri ve medipol hastanesi yapıor, sen Anadolu yakasında mısın Avrupa mı? Pendikte Şuan biz 50₺ veriyoruz muayeneye, normal doğum 1700! Yeni açıldığı için hastane kampanya yapmış
Deletedmom210 tugcebyl bende esenler medipole gidiyorum orda da aynısı ama doğum icin yapmıyorlar hic
Ozge_e Deletedmom210 benim eşim de emniyette esenler medipole gidiyorz bize orda herhangi bir indirim yok dediler tam muayene ücreti veriyorz sizde indirim oluyor mu muayenede
Swmakv Deletedmom210 Sefaköy medipolde %20 civarı bir indirim olduğunu duymuştum telefonla bilgi alabilirsin
Hulyauygur Deletedmom210 İstanbul sefaköy medipol hastanesinde sigortalı fiyatın yarı fiyatına indirim yapıyorlar