nhrayzdnz Nazliiiii Sencer ismini duymadım daha önce ama Yağız Sencer ve Ayaz Sencer olarak ikiside uyumlu geldi inan ben kararsız kaldım Allah yardımcın olsun😂🤭
Nazliiiii nhrayzdnz Tesekkür ederim bende çok kararsızım Sencer ismini bende duymamıştım tesadufen bulduk 😁
nhrayzdnz Nazliiiii Oğlumun adı Ayaz benimde ama inan kararsız kaldım 16 sene önceye dönebilsem yanına sencer eklerdim heralde😂🥰
Slmmrb Sencer harika bi isim olmuş. Önce yağızı işaretledm. Sonra ayazı. Ben de çok kararsız kaldm. 😂 😂
Ayb-izmir Nazliiiii sanki senceri sonra koyunca soy isim gibi duruyor sencer duyulmamış ve farklı ilk ismi olsa daha iyi gibi
Nazliiiii nhrayzdnz yaa gerçekten Sencer in bu kadar beğenilmesini beklemıyordum genelde pek duyulmadıgı için tepki bole olmuyor 😁
nhrayzdnz Nazliiiii Aslında şey gibi isim değilde soyad yaz dizisinde ki başrol erkek adı gibi ikiside ay nasıl benzetme yaptım🤣🤣
Nazliiiii nhrayzdnz Güzel benzetme sonda oldugu için başa alırsam daha iyi olucak sankı Sencer Yağız 💙 Sencer Ayaz 💙
Nazliiiii nhrayzdnz Bence Yagız ismiyle Sencer sonda iyi ama Ayaz la oldugunda Sencer başta iyi 😂 öle karışık bi durum 😄😄