Esilam11 Deletedmom248 canım bende hamileligim başından beri kullanıyorum. Çok geçmiş olsun bir zararı yok aksine düzenli kullanırsan faydası var
_elsm_ Deletedmom248 banada doktor hamileliğimin başlarında vermişti fitil olarak kullanınca yan etkisi azalıyormuş bir kere ağızdan aldım uykudan gözümü açamamıştım 🤷♀️🤦♀️
Deletedmom248 Deletedmom137 kese dışında kanama alanı görüldü bugün 10+6 haftadayım doktor mideni bulandırırsa vajinal yol ile al dedi bende vajinadan alınınca daha çok etkili olduğunu okumuştum kanama alanının geçmesi için o yüzden sordum beni korkuttu biraz bu durum
BusraDevlet83 Deletedmom248 Kese dışı kanama alanı bende de vardı. Fitil olarak kullandım. Çok iyi geldi. Bebeğin rahime tutunmasını sağlıyor. Korkmayın. Güzelce kullanın ve geçsin. Geçmiş olsun.
Gul-08 Ben de aynı sorun yüzünden 2 kutu kullandım, vajinal almak istemedim, sabah akşam içtim başlarda yan etkisi oldu ama sonra geçti.
Hasibeee Deletedmom248 canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de o haftalarda kese dışı kanamadan dolayı fitil olarak kullandım bir hafta da raporlu evde tuvalet dışında hiç kalkmadım ilaç bittiğinde kanama da bitmişti. İlacı tereddütsüz kullan ve biraz da istirahat et inşallah geçecek.
Tatlisannedilekk Deletedmom248 9+2yim düşük riskim var bnde fitil olarak kullanıyorum cnm, hem daha etkili hemde yan etki yapmıyo😉
Tatlisannedilekk Esilam11 evet cnm, çok şükür progestan kullanmaya başladığımdan beri kesildi kanamam