Kızlar çatı muayenesi oldum...Hiç acımadı sadece biber gibi yandı sonra bir 5 dakika geçti Lavaboya girdim yıkadım idrar yaptım sildim geçti🤣🤣..
Sonuç olarak Doktor bebeğin çapraz durduğunu söylüyor Çatın çok kötü değil yumuşama var dedi Ve muayeneyi yaparken hissediyor musun dokunuyorum dedi Evet hissediyorum ama neye dokunduğunuzu anlayamadım dedim.. bebeğinin kafasına dokunuyorum dedi gülerek Neyse sonra Bitti tatlım deyip kaldırdı beni.... içeri masasına geçtik eşimle beraber orada oturuyorduk işte ne düşünüyorsunuz haftaya sezeryanla alalım mı dedi Biz de dedik yani durum nedir siz onu söyleyin önce, işte her şey normal çok kötü değil ama bebek Çapraz duruyor Ben bu durumda riske atmak istemem sezeryanla almak isterim ama yine de siz bilirsiniz dedi Ben de Beklemek istiyorum dedim O da tamam o zaman bekleyelim dedi sorun değil dedi Haftaya yine gel dedi çıktık benim gittiğim yer özel son zamanlarda pek memnun değilim Bugüne kadar yaptığım bütün testlerle ilgilenmiyordu Şimdi ise test istemeye başladı Dün sağlık ocağında Hepsini yaptım götürdüm içinde sadece 2 tane eksik vardı ve eksiklerin Biri kan grubumdu doktora dedim teste gerek yok Sonuçta sıfır pozitif kan grubu bana dönüp diyor ki doğum anında değişebilir kan grubu O yüzden istiyorum ben böyle bir şeyi İlk defa duydum Benim bildiğim insanın doğduğundan ölümüne kadar kan grubu aynıdır. Her istediği testin fiyatı 100,50 olark degisiyor... kafamız çok karıştı gittiğim 5 doktordu Ama anladım ki özel resmen para tuzağı Yarın Devlet hastanesine gidip kendimi orada kontrol ettirmek istiyorum.. ve kafama en çok takılan bebeğin kafasına dokunduysa bebek kanala girmiş mi girmemiş mi oluyor nasıl dokunuyor kafasına ben anlayamadım.