Sedaahmett Handeylmz ben ilk dogumda alt üst pijama takimi giymistim hep. Normal dogum yapmiştim. Cokta rahat ettim. Oturup kalkarken felan rahat oluyordu yani. Ama sezeryan olacaksaniz gecelik daha iyi olur bence
Handeylmz Syma95 alt üst takım pijama elbise gibii olan gecelik hangisii daha kullanışlıı oluur acabaa
brcaky Pijama beni yorabilir belki sezeryan olursam dikişe denk gelmesin diye kasarım kendimi o oyüzden gecelik almayı düşünüyorum
Handeylmz brcaky ya bende çok kararsızım bi pijama bi gecelik alayım diyorum ama ilk hangisini giymeliyim🤷🏻♀️
tubikk044 brcaky bende pijama aldım ilk doğumumda hemşireler böyle dolaşma demişti gecelikle üşütürsün diye sezeryan olursa zaten dikişler bayağı aşşağıdq kalıyor pijamaların hem beli ayarlı oluyor hemde yüksek belli o yüzden sorun olmuyor
Syma95 Handeylmz hee 😊 ikiside olsa fena olmaz bence. Bende pijama takımı var. Bide elbise alicam çünkü alttan muane felan yapıyorlarmış pijamayi cikarmak giymek zor olur
Nur2121 Handeylmz kuzum dedıgım gıbı dogumdan sonra pijama takımı aldım gecelıkte aldım kontrolde giydim terlik aldım
brcaky Handeylmz yani ben gelenleri ayakta karşılamıcam hastanede o yüzden üstümde ne var cok önemli değil ama odada fotograf cektirirseniz gecelik daha hoş olur. Eğer üstünüzü açarak yatıyosanız pijama yatarken iyi olur😊
seheryldrm Syma95 hastaneye yatisiniz yapıldığı zaman zaten önlük giyiyosunuz dolayısıyla gecelik olmuyor üstünüzde diye biliyorum ben
Handeylmz Sedaahmett doğumumun nasıl olacağı belli değill daha ama doğumdan hemen sonra hangisii daha kullanışlı oluyor ki bide resim çekimi için felan
NisaMomy Handeylmz ben ikisindende aldım canım nolur nolmaz kirlenir falan diyede yedek götürmek lazım ama elbise tarzı olanlar daha iyi diyorlar😊
kitapkurdu Handeylmz Normalde farketmiyor ama sezeryan olursa gecelik daha iyi oluyormuş. Ben her ihtimale karşı gecelik aldım 🤷🏻♀️
Sedaahmett Handeylmz fotograf cekimi yapacaksaniz şık bi lohusa takimi alabilirsiniz. Cantada siz yinede bi pijama bi gecelik bulundurun. Dogum şekliniz belli degilmiş
Haticekaya6666 Kızlar ben bitane penye gecelik takimi aldım. Bide evde saten geceligim var onuda gotursem olur mu
Handeylmz Nevinnn doğumdan hemen sonra pijama eğer çekim olucaksa gecelik sabahlık daha sonra giyilebilir galiba🤷🏻♀️