birsaglikci İki gün önce “geçen ay kimyasaldı ama bu ay hamileyim” diye sevincimi sizle paylaşmıştım. Şöyle ki hcg değerleri; 20 Şubat:15 2 Mart:495 4 Mart (bugün): 675 çıktı. Bugün Acile gittim hafif bi leke geldi diye. Doktor kan değerine bakarak artış var ve normal artmış dedi. Ama herhangibir kanama olursa hemen gel dedi. Kızlar böyle bir şey yaşayan var mi? Bu şekilde Gebeliği sağlıklı olarak ilerleyen var mi? Moralim çok bozuldu 2 gündür lekelenmem devam ediyor şuan.
brcaky İlk zamanlar lekelenme olması Kısmen normal bence, bende olmamasına ragmen doktorum önlem amaçlı progestran fitil yazmıştı bir kutu kullandım sizde doktora danışın genelde bu durumlarda veriliyor diye biliyorum. Olabildiğince yormayın kendinizi
brcaky birsaglikci acil doktorunda ziyade kadın dogum doktoruna gitmeniz lazım bence yarına gidin gösterin bişey yoktur inşallah ama ilk zamanlar tedbirli olmakta fayda var
brcaky birsaglikci o tarz bir hastaneye hiç gitmedim o yüzden acil doktorları kadın doğum doktorumu bilemiyorum ama dediğim gibi genelde lekelenme ya da kanama olduğunda burdada çok okumuştum bu fitili veriyor doktorlar. Siz bence yarında devam ederse gösterin etmezse zaten dinlenmek işe yaramış demektir, çok kötü bişey olsa söylerdi zaten doktor ama diyorum ya sağlama almakta fayda var ilk zamanlar