Bsrlmnemr Kızlar 12+1 haftalığız.. midem bulanıyor biraz hafifledi ama yanmam hafiflemiyor midem yandıkça bulanıyor gibi de geliyor hiç bişi yiyemez oldum var mı bunu yaşayıp çözümünü bulmuş olan.
Kvlkgzmerhn Bsrlmnemr kuzum yeşil elma ılık süt badem benimde öyleydi doktora gittim artık reflü var dedi gaviscon şurup verdi o geçirdi bir tek ondan al
DilanDag Bsrlmnemr bukadarla kaldığına şükür et dokuz haftaligiz günde dört tane bulantı ilacı içiyorum ona rağmen zorla tiksinirek yemek yiyorum yiyebilirsem tabi
mhmtcnr Bsrlmnemr Bebiş büyüdükçe mideye baskısı ve mide acısı artıyor maalesef seni korkutmak istemem ama.. Bana gaviscon verdi doktor asla geçmiyordu çünkü.
Pelo_00 Bsrlmnemr mide bulantısı ilk üç aydan sonra genelde geçiyor fakat yanma son aylarda daha şiddetli oluyor. Benimde midem çok yanıyor leblebi yiyorum yandıkça yudum yudum süt içiyorum son zamanlarda daha kötü oldum doktorum mide hapı yazdı onu kullanıyorum biraz daha rahatlattı hap.
Bsrlmnemr Kvlkgzmerhn bende de gastrit vardı canım ondan mı çok etkilendim acaba :( süt içiyorum şimdi bakalım, yeşil elma da yiyorum iyi gelir inşallah.. Doktoruma söylicem ama şurup içemediğim için yüksek ihtimal onu da içemem
Kvlkgzmerhn Bsrlmnemr o zaman rennie diue bir hap varmış agizda cigneniyormus onu iste yoksa ölürsün mideden yaa cok kotubişey
Bsrlmnemr Kvlkgzmerhn doktora soracağım bakalım ne diyecek. Valla yanıyo midem bulantım geçti diyorum bişiler yiyim istiyorum bu sefer yanmadan dolayı yiyemiyorum 6-7 kilo verdim daha da hala bişi yiyemiyorum
Bsrlmnemr DilanDag hafiflemiş hali bu 🙈 mide yanmasından pandalar gibi bir o yana bir bu yana dönüyorum
DilanDag Bsrlmnemr hahahaha🤣🤣 pandalar gibi ♥️♥️ Rabbim tez zaman da hepimize şifa versin inşallah 🙏🌼🌼