Nesringurkan Bugun konturolum vardi Suyum fazlaymis tatli yemiyorum sadece cok meyve yiyorum tatli yemeye devam edersen erken dogum olur suyun patlar enfeksiyon kapmasin diye bebegi aliriz dedi napacam Ben tatli yemiyorum artik meyveyide biraktim insallah duzelir bu arada 21+4 haftalik hamileyim
Minnakkelebek Nesringurkan neden bu kadar korkuttu ki dr sizi benimde suyum fazlaydı dr um şeker yüklemesi mutlaka yapılması gerektiğini söyledi. Eğer burada bir şeker çıkarsa o zaman konuşuruz ayrıntılı olarak şimdilik yğksek çıkarsa ve suyun artarsa git gide diyet ve egzersizle hallederiz demişti. Çok şükür yükleme normal çıktı herhangi bir şeyi kısıtlamadıda bana bir süre sonra suyum normale döndü ve ben yediğim içtiğim herhangi bir şeyden vazgeçmedim. Keşke drunuz biraz daha ılımlı açıklasaymış bana sadece bir ihtimal erken doğumu tetikleyebilir demişti lütfen içini ferah tut.
Cemoss Nesringurkan o nasl anlaslyo canm bende 19. Haftami dolduruyorum dktor norml muayene srasndami syledi ?
BetlGke Nesringurkan benimde bugün kontrolum vardı aynisi dendi suyun fazla şekere dikkat et sadece ağrıların erken başlar dedi doktor 1 hafta sonra gidicem açlık tokluk sekerime bakılacak tatlıya pilava makarnaya dikkat et dedi
Arya92 Nesringurkan benimde 18.haftamda suyum fazlaydı yediklerine dikkat et dedi.o günden sonra az da olsa tatlı hamurisi yedim birdahkine kontrolde suyum normal çıktı ama 25.haftada şeker yüklemesi yaptırdık.ve şekerim çıktı.tatli hamurisi pilav makarna yemiyorum.hicte eksikliğini hissetmiyorum.sayili gün sonuçta böyle düşünün.meyve günde 3porsiyon hakkım var .yanında mutlaka süt yoğurt peynir yiyorum meyvenin.dikkat etmelisiniz bence.
Nesringurkan Bilmiyorum ama bugun zaten gune iyi baslamadik Sabah esim hastaneye gitmeden kalkti ruya gordum dedi kizim doguyodu dedi Ee guzelmiydi dedim gormedim herkes ōldugunu soyledi Bana dedi Bide ustune bunlar ne biliyim ya bi Sorun olunca falan diye insanin uzulmemek elinde olmuyo bi doktorda baya korkuttu
Sevtap Korkma benimde suyum fazla kendimde ebeyim 3 doktor baktı içinde profda vardı hiç biri korkutmadı şeker yükleme yapıldı 75 mg sorun çıkmadı ayda bir açlık tokluk baktırıyorum 30. Haftama giriyorum Tek sıkıntım karnım geriliyor onuda yağla hallediyorum. Morelini yüksek tut 30dan sonra azalma olur
seyydac Canım korkma sadece yediklerine biraz dikkat et. Hamurişi tatlı tuz çok asırı tüketmemeye özen göster. Benin de suyum biraz fazla çıkmıştı bir hafta kadar dikkat ettim tatlı tuzlu hamurişi pirinç pilavı çok fazla tüketmedim. Kontrole gittiğimde suyu normale dönmüştü. Şeker yüklemesi yapıldı normal cıktı ama yine de dikkat et dedi doktorum. Meyveyi de süt veya yogurt ile beraber yiyebilirsin.
MerveSara Bana da doktor dün suyun fazla , çok güzel dedi. 🤷♀️ Çaya kahveye hiç şeker atmıyorum , diğer şeker cinslerinden de kullanmıyorum ama çok çilek yiyorum bu sıralar 🙈 Gerçi benimki daha minik belki ondan problem yapmamıştır .🤔
Gozdee Nesringurkan banada 30. Haftaya kadar fazla dediler şekerden bile şüphelendiler diyetisyene bile gittim.şuan herşey normal korkma inşallah bişey olmaz
sblgzgn Nesringurkan benim de aynı haftalarda suyum biraz fazlaydı, şekerden olabileceğini söyledi. Şeker yüklemesini yaptık ama çok şükür sonuçlarım güzel çıktı 🙏 bir sonraki muayanede de suyum normale dönmüştü. Kendini çok kısıtlama canım hamilesin, ben de çok dikkat ediyorum yediklerime ama sınırı kaçırmamak suretiyle herşeyi yiyorum