Minikpare Kızlar merhaba 37 haftalık hamileym bebegim karnımda kilo almıyor kilosu 2400 doktorm yrın sezeryana alacak dua edin 🙏🏻 Başına böyle bişey gelen varmı küvezs girermi acaba 😔
Masal78 Minikpare bende şuracıkta bekliyim inşallah küveze almazlar canım herşey gönlünce olsun bende 36 da gittiğimde öyleydi 2400 dün kilosu yarın kontrolum var 37 ye giricez kaç kilo hiç bilmiyorum bakalım
Masal78 Minikpare ama tahminim solunum sıkıntısı olmazsa olmazlar canım küvexe girmesi illa kiloyla ilgisi yok korkma dua oku bol bol
Eymensmom35 Minikpare doktorum bana 37den sonra hiç korkma bebek fonksiyonlarını tamamlamıs oluyor Demişti. Canım içini ferah tut yine
Hamideersin Minikpare eşimin kuzeni 2 hafta önce 38+0da doğum yaptı ve bebegin kilosu 2400du kuveze felan girmedi gayet sağlıklı bi bebek ultrasonda yanılma olabiliyo takmayın kilosu cokta kotu değil
Tugbacolak Minikpare kılosu küvezlik degıl canım organları gelısmısse almazlar korkma 2 kılonun altını alıyorlar küveze 37 haftada erken sayılmaz zaten ben henuz dogum yapmadım ama yegenım 37 haftalık 2600 dogdu gayet saglıklıydı sende saglıkla kavus bebegıne darısıda basımıza ınsallah
Minikpare Eymensmom35 yaptılar cnm 30. Haftada bi ameliyat geçrdm her ihtimale karşı vurmuşlardı onda
Rabia-22 Minikpare 2kilonun altında olsaydı küveze girerdi.benım bildiğm 2kilonun altını alıyorlar küveze 2 kilo 100grm felan olunca teslim edıyorlar.