Melmel35 Hanife05 yani 9+4 cinsiyet için çok minicik olmakla beraber pipisinin o kadar yukarıda olmayacağını düşünüyorum ben 🙄
VLD-61 Hanife05 valla beni güldürdünüz🤣10 yıldır hastanede çalıştım.merak etmeyin onu eli o oluşmaya başlamış.9 haftalıkkenden 13 haftalıkende cinsiyet tam netleşmez.doktorlar der 16 haftalıkken gel net bakalım diye
Derin_Demir Hanife05 cinsiyetini anlayabileceğimiz bir ultrason fotosu değil ama bence resimde gözüken kordon
Melmel35 Hanife05 attığın ultrason görüntüsünde 9+4 yazıyor ya o yüzden çok küçük olduğunu söyledim, 16ya kadar hiçbir şeye inanılmaması gerektiğini söylüyor doktorlar. Sonra, erkek dedikten sonra cinsiyet değişen var mı kızlar diye post açmama adına 😂
Melmel35 Hanife05 valla bilmiyorum kesin kız erkek denilene kadar kapılmamak gerektiği kanaatindeyim sonradan gelişebiliyor saklayabiliyor kordon sarkması pipi olarak anlaşılabiliyor falan örnekleri çok o yüzden 😂
Hanife05 Rabia-22 doktor erkek dedi ama burda okuyorum hep önce erkek sonra kız demişler falan bende anlamıyorum merak ediyorum heyecandan❤️
Rabia-22 Hanife05 valla devlet hastaneleri bana 5 aylk olana kadar( devlete gıtmeye devam etseydm doğana kadar soylemezlerdı) soylemedıler cınsıyetı gostermıo dedıler.aynı guj ıcınde ozele gıttm.kız dedıler.suan 23 haftalığz.hergun dayak yıyoz minik fındıktan😂😂😂
Mrs40 Deletedmom317 benimkinede bakarmısın kuzum ya çık inat göstermiyor az çok anlardım ama bundan birşey anlamadım 😂 https://imgyukle.com/i/nZfS1H
Rabia-22 Mrs40 bu haftalarda cinsiyet ıcn emın olamıo doktorlar.16 haftalıkken yıne baktr tam kesin cevap versnler😘☺️
Melmel35 Hanife05 bir hemşire olarak söylüyorum kendi doktorum 16+3'te net kız diyene kadar ne nub teorisine nede 12. Haftada ense kalınlığı ölçümünde radyoloji doktorunun söylediği hiçbir şeye inanmadım. Kız ise klitoris bile pipi gibi görünüyor çoğu zaman dedi kendi doktorum, Bi çıkıntı görüyorum dedi 13+4'te. Şu an 17+4 kız olduğuna yeni inandık 😂