Meraba kızlar.Bu pazar nişanım geldi çatı muayenemden sonra tetikledi agrılarım olmaya basladı diye post acmıstım.Hakikaten de öyle oldu.Agrılar doğum belirtilerim oldu.Pazartesi gecesi saat 12-01:00 gıbı kesik kesik suyum gelmeye başladı.su oldugunu tam anlayamadım çunku çatı muayenemden sonra aşırı kanlı renkli akıntım olmaya baslamıstı.gelen az sıvıyıda şüpelensemde akıntı sandım.Neyse uyudum gece 03:00 te bıranda karnıma agrı saplandı ayaga zor kalktım kalkmamla suyumun akması bir oldu.eşimi uyandırdım suyum geldi dedim doktorumu aradık hastaneye gecın gelıyorum dedı.sıcak duşa girdim agrım kesildi hazırlandım cıktım hastaneye gittik agrılarım saat ılerledıkce arttı bol bol yuruyus yaptım plates topunda hareketler yaptım.artık dayanılmaz dereceye geldıgınde hıcbısey yapamaz oldum epeyı bagırdım cok sancılı gectı artık benı seseryana alın dayanamıcam uyusturun dıye bagırdım ebe ve doktorum doguracaksın dayan dedi. Bebegım aşagı ınmıyordu henuz yukardaydı.ıkınma hissim gelemye baslayınca açılmam 5-6 cm cıvarındaydı ıkınmalara basladık yere çömelerek yatakta hersekılde denedım bebegım fazla kılosu olmadıgı ıcın az baskı yapıyordu ve asagı ınmıyordu.4-5 saatlık çabanın sonunda defalarca ıkınmanın sonunda bebegımın başı gozuktu son bı gayretle ittirdim 07:45 te😀 Zor bır dogum oldu ama sonuc guzeldı normal dogumla melegımı kucagıma almıstım ve cektıgım onca sancı acı hepsını bıranda unuttum.2cm lık bır kesi atıldı kesi atılırken dikilirken vs hıc hıssetmedım. Bebegım 2940 kg 48 cm saglıklı bır bebek olarak dogdu.Darısı herkesın başına☺️