Mel_yuz Kızlar merhaba , 20-24 haftada yapılan Ayrıntılı ultrosyonu özel hastanede mi yaptırdınız devlette mi normalde özel hastaneye gidiyorum ama devlette mi yaptırsam diye düşünüyorum 🤔
Demetdemircioglu Mel_yuz ben devlette yaptirdim ama cocugun hic biyerini gostermediler bana illa gorcem diyosan ozele git bence 🙂
gzbrtk Mel_yuz ben dün özelde yaptırdım zaten kontrollere falan hepsine özele gidiyorum esim de gördü rahat rahat herseyini videoya bile aldık çok güzel bir an mahrum kalmak lazım bence ilk basta bende öyle düşündüm devlettemi yaptırsam diye eşim istemedi göremeyecek diye 😅
Heather Mel_yuz gittiğim hastanede yaptırdım ben. Özel hastaneye gidiyorum. Çalıştığımız için çok fazla hafta içini bölemiyoruz, sonuçları alıp hemen dr a gösterip bitirmek istedik kontrolü.
1987gokce Deletedmom05 Demetdemircioglu hangi şehirde hangi hastanede yaptirdiniz kızlar? Benimde randevum var da merak ettim 😕
Duygudrk Ben özelde yaptırdım bebeğin bütün vücudu organlarını tek tek gösterip bilgilendirdi doktor cd ve görüntü verdi ayrıca eşimde girebildim ben memnun kaldım
seyydac Ben devlette yaptırdım ama pek memnun kalmadım dogrusu. Kendisi baktı sadece beni hic bilgilendirmedi. Esim de giremedi ama özele gidersen eşin de girebilir ve her ayrıntısını gösterip bilgilendirir seni.
AyeHakanKrk Özel muayene gidiyorum ayrıntılıyı da orada yaptırıcam. Devlette hiç bişey söylemiyor bulunduğum yerde eşimde giremiyor özel daha mantıklı