Ranahes Selam güzel anneler, Decavit ilacını kullanan varmı, doktorum bu ilacı kullanmamı istedi fiyatıda çok uygun umarım yararlı olur
Betulzeynep19 Ranahes doktorum decavit kullanmamamı söyledi onun yerini ocean mummy diye bir balık yağı verdi bunun faydasını daha çok görürüsün dedi
Svcnvebebegi Ranahes canim bende decavit kullanıyorum. Saglik ocagina git ücretsiz veriyorlar hemşireler. Kan hapı decaviti devlet hamilelere ücretsiz veriyor. Bosuna para verme. Ben saglik ocagindan ücretsiz aliyorum hep.
Tugbacolak Ranahes bende kullanıyorum evet fıyatı uygun + devlet bunu gebelere ucretsız verıyor aıle hekımınızden temin edebılırsınız aynı bebeklere verılen kan ılacı gıbı saglık ocaklarında ucretsız verılıyor
Esenidil92 Svcnvebebegi hangi saglik ocagiymis ben hicte ucretsiz almadim vala hatta bazen muayne ucreti cikio hani bu saglik ocagina kontrele gttigimzde yada devlet hastanesinnde sigortali muayne dahi olsaniz devletin 5 tlmi ne muayne ucreti yaziomus bundan bile yeni haberim oldu heryerden sesiz sedasiz geciriyorlar neyse eczanede.kadin ilaci verirken 8 tl hanim efendi ama muayne uvretnz oldugu icin 54 tl dedi zoruma gtti bn zatm sigortami oduyorsam eger sen saglik ocagi yada devlet.hastamesi.olarak muayne ucreti adi altinda ve asla bilgmz dahi olmadan 5 tl bile olsa ucret yazarsin ki yani ben sok yani siz nerde yasiosunuz bilmem ama devletn bedava verdgi bi ilac falan degil 9 aydir hicbirzaman 8 tl tutan o decavit ve kan ilacina 8 tl vermedim
Tugbacolak Ranahes mutlaka kullan bence canım ben hergun guzel beslenıyorum dıye bıraktım ama hemen vıtamın degerlerım dustu tırnak dıplerımde soyulmalar basladı bebek hızlı bı sekılde cekıyo vucuttan vıtamınını cunku. Bu arada tek kötu yanı cok afedersız dıskıda ve ıdrarda fecı bır koku oluyo
Deletedmom327 Ranahes bende kullanıyorum hamilelğimin başından beri.vücuda grekli vitamin ve minerlleri içeriyor.
larin1213 Ranahes ben 3 hafta kullandım. İki doktorda takibim var biri ücretsiz karşılıyor diye vermişti ancak diğer doktorum kilo alımını hızlandırdığını yalnızca 50 kilo altındaki gebelere verdiğini söyledi. Dolayısıyla onu bırakıp osteo formulaya geçtim. Bu arada decavit kullandığım dönemde 3 kilo aldım gerçekten.