Hilalzeyno 30 hafta 3 günlük gebeyim günde bir defa hissediyorum hareketlerini sizde durumlar nasıl geçen haftaok hareketliydi ben biraz bebeğin sağlığını kafaya taktığımdan galiba etkilendi diye düşündüm ama yinede üzülüyorum bişeyler yiyip uzanıyorum hareket eder diye yok ☹️
Kizimmmm Hilalzeyno 30. Haftaya girdigmde tam olrak benim de öyle olms tedirgin olmstm. 31den sonra kaldgi yerden devam etti. Merak etmeyin.
defnemila Hilalzeyno 29+6 nerdeyse 30 haftalık diyebiliriz. Maşallah diyeyim aşırı aşırı hareketli. Dün sancılarımdan dolayı nst girdin orada bile aleti tekmelediği için durmadı. İç karnım genişmiş ama belki onun etkisidir henüz dönme olayıda olmadı
Dilararas Bazen azalıyor endişelenme,uzun süre devam ederse doktorunla görüş tabi,bende de geçen hafta azaldı bu hafta eski eskisi gibi çok hareketli
Hilalzeyno Uykuclimon. Oğluşum olcak İnş ben geçen hafta gittim 1460 gr dendi bide benim oğlumda kalpte parlaklık göründü beni iki aydır yıprattı o yüzden etkileniyor olabilir
Kizimmmm Hilalzeyno 30. Haftam öyle gecti. Hareket vardı ama eski o sert hareketler yoktu. Çok cilizdi. Hareket varsa skntı etmeyin.
Uykuclimon Yagmurtan tatlıyı fazla yiyorum heralde bide muz süt hergün 2 bardak gün yemeklerin yanında yogurt mutlaka haftada 1 balık balıgın kilo aldırdgına inanıyoum