meliccccc Bugun yumurta toplama islemim vardi cok sukur atlattik 18 tane yumurta toplandi🙏pazRtesi allah nasip ederse transfer olucam iki embriyo.. kalanlarda dondurulcak👼🙏 dualariniza talibim arkadaslar rabbim kimseyi evlatla sinamasin insallah❤
Tuqceee33 meliccccc Hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın inşallah, Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeni ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder 🌸
BusraDevlet83 meliccccc Tüp bebek yolu ile hamileyim şuan. Sizi çok iyi anlıyorum.. Umarım muvaffak olursunuz🤲 Burada da bizimle güzel haberlerinizi paylaşırsınız.
Manyakcadl meliccccc ben de tup bebekle hamileyim 🐣 hic korkmayin ben cok panik yapmistim aglamistim simdiki aklim olsa o gune donup “kendine bu kdr eziyet etme” derdim, geriye donemedgm icin size soylemek istedim🙂💋 hersey harika olacak🤰🏻🐣
beriliceannesi meliccccc inşallah hayırlı bir bebeğiniz olur. Rabbim çocuğu aklına düşürdüğü her annenin rahmine de düşürsün ☺️
Ikizlerr Bizde tüp bebekle ikizlerimle 26. Haftadayız rabbim ınsallah size de göstersin hiç stres yapmayın güzel haber yakın da allahi n izniyle 🥰
meliccccc Manyakcadl ❣insallah 🙏 boyle haberleri duyunca cok motive oluyorum rabbim bizede tatirir insallah🙏❣
Misssimsek meliccccc hayirli olsun inşallah güzel haberlerini de burdan duyarız inşallah . Bende tup bebekle 20 haftalık hamileyim. Darısı sana tüm isteyenlere inşallah. Transfer anında çok rahat ol. Gözünde bebeğini canlandir sana tutunup karnında büyüdüğünü düşün . Onu kabul et hosgeldin de. 💕💕
meliccccc Misssimsek amiiin aMinn insallah allah razi olsun canm sende saglikli sihatli kavus yavruna🐣🙏 uyguluycam dediginj❣