Aydngzmmm Fnur1995 ben denemiştim 12. Haftadan itibaren takip edilmesi gerekiyormuş randevuları çok doluymuş😔
Nevink Fnur1995 oradan cok kolay randevu aliniyor ben 21.haftada yaptrdim 20.hafttamda cuma gunu baktim hemen pazartesiye aldim bir an evvel bakarsaniz ekstra dolu bi ana denk gelmedigi surece bulabilirsnz illa bosluk oluyor
Nevink Fnur1995 evet girin cerrahpasanim sitesine online rabdevu kafin dogum polklinigi ordsan ali benian secin
Damlapilatin _mrv bende eğitim araştırma hastanesine gidicem Prof bakicak ücretsiz. Ayrıca perinatologlar kısa süreli bakar ama burasi 45 yada 30 dakika sürüyor
mehefey Nevink Merhaba, renkli fotoğraf,cd rapor hepsini veriyomu acaba ve kaç dk sürüyor muaynesi. Ocak ayından öncemi gittiniz çoğu kişi ocaktan sonra zamlandığını yazıyo da bilginiz varmı
Nevink mehefey renkli fotograf cd verilmiyor benim icn onlar onemlide degildi zaten onemli olan dikkatlice incelenmesiydi cokta guzel inceledi bende izledim bebegimi hatta yuzunu renkli olarak o an biraz gordum en son raporunu yazdi sorularimi cevapladi ve elime tek tek organlarin ultrason goruntulerini ve raporu verdi ben 10 subatta gittim.
Cnnndr _mrv arkadaşım yeni yaptırdı orda sadece siyah ultrasonla organlarına bakıyorlar renkli göstermiyorlar
Zeynep_441 14 Şubat'ta özel görüntüleme merkezinde Halil mesut adında bir doktora yaptırdım.390 TL Pendik'te yeri.çok araştırdım en uygun burayı buldum ve gittim.
Ftmayz _mrv _mrv ben şimdi 182 yi aradım direk alınabiliyormuş randevu ama 2 hafta önce arama gerekiyor Zeynep kamilde 2 tane doktor varmış renkli ultrasona bakan.
Zeynep_441 Ftmayz ben 18 haftadan itibaren 21haftaya kadar hergün aradım ve MHRS yı kovalamıdm ama almak imkansız.anında saniyesinde doluyor 🤷 182 de saat 16.00 olunca arandığında baglanana kadar saat gecıyor.şanş işi zor almak.
_mrv Ftmayz Mhrs den direk alınamıyordu ben de 182 yi aramayı deneyeyim o zaman. Siz kaç haftalıksınız ve ne zamana randevu aldınız ?