Cumaserife Kızlar 38 haftalığız dünde bir bitki çayını sormuştum sizlere Dün nst de bebek oynadıkça hazeretleriyle aynı seviyede sancılar çıktı ve hiç sancım yok belim çok felaket şekilde ağrıyor sadece bizazckta kasıklarmda ağrı var ama aman aman bir kasılma değil böyle olan varmı sancılar çıkmaya başladı ne zamana kadar sürer doğumun çok merak ediyorum doktorm 3 saatte sürer 3 günde dedi sizinkiler nasıl oldu kızlar birazck bilgi verin nolur
duygusm Cumaserife Bende 35+0’da 70’e kadar sancı çıktı, hiçbir şey hissetmedim. Biraz takviyeyle durdurdular, şu an sancı falan çıkmıyor. Yani nstde görünenler doğum için doğrudan bir veri sağlamıyor, genel durumunuz daha önemli.
Cumaserife Srplarikan kasılmaları kisetmiyorum belim çok kötü ağrıyor ama sancılar 20 ile 40 arasında doktor vjnal muayne istedi orda daha birşey yok dedi açılma vs .. bir bilginiz varmı sizin ??
Srplarikan Cumaserife benim de hep 20 ve 49 arasında çıkıyor çatı muayenesi de oldum açılma vs yok dün oldum hafif kahverengi akıntı ve kasık bel ağrım var bekliyorum şimdilik 🤔37+4 olduk
Serap0733 Cumaserife benm de 20-30arası sancı yok açılma yumuşama yok bebek aşağı inmiş hayrlısı:) acaba ne zaman gele
Cherry5 Benim 35. Haftada 100ü bulan sancılarım çıktı 20 dakikalık nstde 4 tane 100 vardı mesela. 36 ve 37 de o kadar sancı çıkmadı 🤷🏻♀️ Ağrılarım ve yalancı kasılmalarım 34 den beri var