Ftmhmt Merhaba hanımlar Sefaköy Medipol Hastanesinde isteğe bağlı sezeryan yapacağım fiyatıda 4800 tl acaba gidio konussam biraz indirimm yaparlar mı?
Snmdnz Ftmhmt cok bi indirim deglde doktorunuza soyleseniz kendi indirimi yapabilor belki canm %15 felan oluyor genelde
suuperisii Ftmhmt genelde fiyatlar sabit oluyo tanıdıkla bile zor başka bir şube için öyle demişlerdi.belki zorunlu sezeryan olur siz neden talep ediyorsunuz
esmerozkan Ftmhmt siz kontrollere orayamı gidiypsınuz bende oraya gidiyorum ama doğum için ücret almadım daha daha öncesinde doğum yapan varmı acaba ilgi bakımından nasıllar doğumları hakkında bilgim yok hiç
Ftmhmt suuperisii zorunlu olmak için sancı cekmem gerekiyor ve benim kızda normal doğumm pozisyonunda 😊
Snmdnz Ftmhmt yok canm orda yapmadm ama bazi ozellerde doktorun anlayisli ve iyiyse kendi indirimini yapiyor benm gittigim hastane yapiyor
suuperisii Ftmhmt anladım ancak hiç belli olmuyor son anda sezeryana bile cevirebiliyolar zorunlu ile isteğe bağlı arasında da fiyat acısından fark var bayagi
Ftmhmt suuperisii evet 2000 tl ya diyorum işte aman canımdan kıymetlimi diye😊ama birde indirimde olsa tabi biraz daha iyi olurdu...
Ftmhmt esmerozkan evet kontrole oraya gidiyorum. Doğum ücreti normali bilmiyorumda zorunlu sezeryan:2800 isteğe bağlıda:4800
esmerozkan Ftmhmt hangi doktora gidiyorsunuz acaba daha önce orada doğum yapmış birinden bilgi aldınızmı
esmerozkan Ftmhmt bende elif hanıma gidiyorum memnunumda ben geç başladım ama ona 26. Haftadan sonra başladım ama doğumları nasıl hastane nasıl merak ediyorum