Ebrar18 25 haftalık hamileyim . İlk defa idrarda kum çıktı . Başına gelen varmı . Nasıl tedavi oldunuz kumdan ötürü . Canım sıkıldı bu duruma taşa dönüşebilir miş . Erken doğum vesaire bir sürü şeye sebep oluyomuş 😕😕😕
Ryhnylmz Ebrar18 canım bende hem kum hem taş hem de böbrek genişlemesi var bayağı da genişlemem olmuş 25 haftadayken patlak verdi erken doğum olur diyen de oldu spiral takalım dediler istemedim şu an 37 haftalık olduk çok şükür dikkat ettim bol su içtim falan çok fazla sorun yaşamadım
Deletedmom327 Ebrar18 benmde var doktorum takip edelim dedi bol su içmemi söyledi.günde 2.5 lt su tükettim ve düzelmeye başladı.
Ebrar18 Ryhnylmz yaa şaşırdım bende bu zamana kadar yoktu . İdrarda ağrı yanma gibi şikayetim de yok . Biraz yürüyünce kasık ağırım oluyo . Acaba kumdan mı ki ? Sizin şikayetleriniz nasıldı
Ryhnylmz Ebrar18 benm de genelde kasık ağrım oluyo bel ağrım oluyo böbrekten dolayı bol su içmekten başka bi şey yapamıyoruz sen de öyle yap düzelir merak etme 3 litre içebiliyosan süper olur
Ryhnylmz Ebrar18 benm de genelde kasık ağrım oluyo bel ağrım oluyo böbrekten dolayı bol su içmekten başka bi şey yapamıyoruz sen de öyle yap düzelir merak etme 3 litre içebiliyosan süper olur
Gizmogram Ben de de kum çıkmıştı kanımda da lökosit görülmüştü, doktorum suya karıştırılan toz ilaçtan vermişti sanırım 11. Haftamdı bol bol su içerek kendiliğinden düzeliyor canınızı sıkmayın