Sevoeco25 hepiniz için okuycam dilerim Rabbim şu mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine Peygamber efendimiz yüzü suyu hürmetine hepimizin hayırlı avları olur ben başlıycam şimdi görüşürüz canlar 🤗
Gizem12 Sevoeco25 gizem cifci daha cok cok yenu hamileyim ama sağlıkla kucagima almam için dua edermisiniz
BusraDevlet83 Sevoeco25 Demet, Leman, Hanife. Tüp bebekten arkadaşlarım bunlar. Çok istiyorlar. Çok teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin inşAllah🤲
tugbaayaz Sevoeco25 Tuğba Allah kabul etsin inşallah Allah razı olsun duaların kabul olsun mutluluğun huzurun hep daim olsun inşallah 🤲😊😊
Busracetin Sevoeco25 Büşra Çetin .Kimimduasi kabul olunur bilinmez Allah razi olsun . Ben de okuyorum her gün sen de adini söyle 🌸
1Anne_ Sevoeco25 bende okuyorum bazen bebegimin sağlığı ve benim doğumumun kolaylığı için tabi anne olmak isteyen ve benim gibi hamile anneleri de katıyorum her zaman okuamıyorum ama gorumcem hergun oku diyo içimden geldiği zaman okursam daha iyi olacağını düşünüyorum sizce de öyle mi
Zuzum577 Saida Rizayev ❣bizede bi dua ezirgemezsiniz insAllah Allah ne dualarijiz varsa kabul etsin 🙏 Sevoeco25