Aaaysegulll7 Merhaba arkadaşlar B12 eksikliği için doktorum NOROGRİZOVİM 5 amp iğne verdi. 5 defa 1 er hafta aralığıyla vurulmamı söyledi .bugün ilk iğnemi vuruldum .Aramızda benden başka kullanan var mi ? Ve artış görüldü mü ?
Yeni_anne_ Aaaysegulll7 Bende de testler yapıldı çıkmamıştı b12 eksikliği geçenlerde aile hekimi tekrar tahlil istedi ve b12 düşük çıktı doktoruna söyle dedi de daha gidemedim acaba var mi bebeğe bir zarari😓
ZEhrA_94 Aaaysegulll7 canım bendekide 119 çıkmıştı dodex iğne başlattı şimdi ayda bir olan döneme geçtim aksatmadan düzenli birşekilde vurdur doktorum iğne düzenli vurdurursan b12 değerinin 2-3 yıla kadar yeteceğini ve düşmeyeceğini söylemişti bebeğe de hiçbir zararı yok benimki yükseldi eksikliğinin bebeğin gelişiminine etkisi Daha fazla ve bu durum da hap yerine iğne daha çabuk yükseltiyor
Kvlkgzmerhn Yeni_anne_ 108 cıkmış okudugum kadariyla benimde bugün 51 çıktı doktor nasıl yaşadin dedi 🤷♀️
deletedmom309 Benim de bir ay önce ayaklarımda yanma hissi oluşmuştu, sürekli çıplak ayakla soğuk yerlere basma isteği oluyordu. Tahlilde b12 eksik dedi doktor. Haftada bir kez dodex ampül vuruldum ve 3. Den sonra o huzursuzluk vs tamamen kayboldu.
Kvlkgzmerhn Deletedmom137 sizinki çok iyi 126-505 arasi oluyor en düşüğü nerdeyse 126 demek benimki bugün 51 çıktı 😔
Mbmb Aaaysegulll7 Benimde 90larda çıktı. Dodex iğne yazdı ilk 5de çok az yükseldi ama hala sınırın altındaydı. Şimdi tekrar 5 tane yazdı haftalık vuruluyorum bakalım 🤷♀️