Yeliz_gayret Kızlar merhaba ben 6 yıl önce lazer Epilasyon yaptırdım şuan 8 haftalık hamileyim bacaklarımda hafif tüylenme başladı, genital bölgede biraz çoğaldı. sizce normalmi benim gibi bu durumu yaşayan varmı ?😔
Fdm Yeliz_gayret ben 2 sene önce yaptırdım. 38 haftalığım. Aylardır ağdaya gidiyorum. Tüyleniyor hormonlardan
DamlaNur29 Yeliz_gayret ben cok duydum hamile kalmadan gitmeyin diyenleri hormonlardan dolayı tüylenme oluyomuş şuan benim göbegim böle tüylü şekilde iyikide diyorum gitmemişim cocukta sonra gidicem
Mrcemn Yeliz_gayret ben evlenmeden önce nişanlılık döneminde gittim 10 seans girdim bitti ama hamile kaldıktan sonra hormonlardan dolayı sadece çok hafif küçük sarı tüy çıkıyor bacağımda ve koltuk altıımda bikini bölgeminde üst kısmı çıkmıyor alt kısmı çıktı doğum yapacam son ayımdayım ne yapacam orayı bilmiyorum🤷🏼♀️
Damlaustglu Yeliz_gayret Bendede öyle oldu canm hormonlardan çok normal. Artık Doğumdan sonra emzirmede bitince tekrar lazer yaptırcam.
Yeliz_gayret Bende evlilik döneminde rahat ederim diye yapmıştım böyle olcağını düşünemedim ☹️ İnşallah dahada çok çoğalmaz🙏 hormonlar fena
Seferdeniz1 Yeliz_gayret benim artma hiç olmadı hamilelikte yine seyrek çöktü 1 kes aldata gittim bidaha gidip sonrasında lazere tekrar devam edicem çünkü bitmemişti daha
Ffulyalkan Bendede aksine lazere hiç gitmedim gitmediğim halde her yerimdeki kıllar o kadar azaldı ki ben bile şaşırdım . Bide aksine bu zamana kadar uzamayan saçlarım bile uzadı ben şok☺️
Cokmucokbilmisimne Yeliz_gayret bende evlenmeden önce gitmiştim şimdi hamileyim koltuk altımda tüylenme oldu ama genital bölgem epilasyondan önce bile böyle bir kıl yoktu şoktayım yani tüylenme yine iyi 😁
Yeni_anne_ Bunu hep duymuştum ve mantıksız gelmişti doğruymus demek. Iyi ki yaptirmamisim diyorum şu an😯