Eliferbil Kızlar merhaba bugün 34+5 günlüğüz ve ilk kez nst çektirdim sancılarım çıktı ve doktor yarında gelmemi istedi yarında aynı çoğaltsa sancılarım serum ile bebeği durduracakmış en azından 3 hafta daha beklemesi lazım karnında dedi ama ben ne sancı ne kasılma hiç bişey hissetmiyorum sadece bebeğim karnımda çok toplanıyor göbeğim yarı yarıya oluyor nerdeyse bi tarafı şişik bi tarafı inik şeklinde kuzular yaşayan bilen var mi napıcam korkuyorum
Handeay7 Eliferbil merhaba bende gecen hafta 35.haftadayken sancim ve serviks kisalmam olduğu icin tedavi gördüm. Ilacla durdurdular hatta ciger gelistiricide yaptilar. Çok şükür 1 hafta gecti bile. Umarim sizinde hizla gecer bu süreç.
zelis63 Eliferbil aynen durumu bende 35. Haftada yaşadım yani gecen hafta hiç bisey hissetmiyorm doktor dedi 2 3 günde doğum başlayabilir 1 hafta oldu hala bişey yok doktor 35. Haftadan sonra risk olmadığını söyledi sadece belim ağrıyor ama sancı yok hiç 🤷♀️
duygusm Eliferbil 35+0’da çok benzerini yaşadım. Nstde sancılarım 70’lerde çıkıyordu, ben bir şey hissetmedim. Takviye vererek durdurdular, şu an istirahatteyim. Doktorum 37’ye kadar istirahat et, daha sonra istediği zaman gelebilir dedi.
Eliferbil Pelo_00 evet yapıcam yarın gidip tekrar giricem nst ye fakat serum yemek bebeği orda durdurmak vs bunları yaşayan varmı merak ediyorum beni bekleyen süreç nedir diye
annesininpirensesi Eliferbil hic bir bilgim yok ama seromla sancini keserler canm kotu biseydegil galiba borazdaha bebisi bekletecekler karninda kasilmayi soruyosan benim bebek de kasiliyo karnim tas gibi oluyo ama dktora hic sormadim normaldirdiye
Eliferbil annesininpirensesi inşallah öyledir evet serumla içerde tutacaklarmış ama ben hiç sancı hissetmiyorum yani insan bi dk bile hissetmez mi bu çok garip geliyor bana
annesininpirensesi Eliferbil oluyo canim bende ilk kizimda yatisim yapildi suni sanci verecklerdi sancisi var deyip vermediler ama ben sanci felqn hissetmedim 3 saat sonra suni sanci verdiler yani sancim yoktu sanci cikiyodu 3santm de acilmama olmustu
Eliferbil Handeay7 gerçekten mi allah sağlıkla kucağına zamanında almayı nasip etsin peki Selviks kasılması ne oluyor ? Bana öyle bişey söylenmedi
Handeay7 Eliferbil kasilma degil canim kisalma. Yani vajinal muayene etti ve rahim agzi uzunluğum kisalmis.
Eliferbil Handeay7 of allttan muayene hiç olmadım acaba yarın bana da bakar mi doktor allahım herkese hayırlı doğum nasip etsin ya 😔 ne zor şeymiş gebelik
Zeyneptoprak Eliferbil serumla sancısı durdurulan zamanında hatta bazen zorla doğurtulan bebekleri çok okudum burda stres yapma oda etkileyebilir canım ferah tut içini en azından kontrol altındasın bebeğin kilosu iyiyse eğer ciğer geliştiriciyle küvöze bile girmeyebilir
zelis63 Eliferbil hayır canm ben yurt dışında yaşıyorm burda kolay kolay müdahale etmezler haftasıda çok erken olmadıgı için nasıl doğalsa öyle ilerletiyolar